giresunun neresinde oturuyorsun 🙂 benim dedemler kale mahallesinde, valinin evinin önündeki apartmanda oturuyor. ama keşapa da giderim tabii 😀
juice demiş ki:Can Merhaba öncelikle...Bu güzel kelimelerinle,iltifatlarınla beni çok mutlu ettin;utandırdın.Eksik olma eyvallah...Seni büyüleyen Steve Vai'nin o büyük eserinin güzel melodileri;benim haddime değil...Ben elimden geldiğince çalmaya çalıştım hepsi o kadar...Zahmet edip dinlemişsin teşekkür ederim...Senden benimle ilgili böyle güzel kelimeler duymak asıl benim için şerefdir..Sağlıcakla kal;görüşmek üzere...
_salmonella_ demiş ki:'Yolculuk' la bize bundan sonraki yolculuğunun çok da uzun bi mesafe olmadığını kanıtlamış insan... Yaşa, var ol, nur ol e mi 🙂
barrios demiş ki:şaka yapıyor değil mi ? 🙂
Norton_Antor demiş ki:barrios demiş ki:şaka yapıyor değil mi ? 🙂
Hayır,gayet ciddiyim ben.
senden de bi kayıt alalım.değerlendirme yapalım.Norton_Antor demiş ki:barrios demiş ki:şaka yapıyor değil mi ? 🙂
Antibiyotik demiş ki:senden de bi kayıt alalım.değerlendirme yapalım.Norton_Antor demiş ki:barrios demiş ki:şaka yapıyor değil mi ? 🙂
Norton_Antor demiş ki:Antibiyotik demiş ki:senden de bi kayıt alalım.değerlendirme yapalım.Norton_Antor demiş ki:barrios demiş ki:şaka yapıyor değil mi ? 🙂
ben seni bekleme salonuna alayım bi.