- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok şükür öğrendim YF nedir 😆 Uykularım kaçmaya başlamıştı 😀 Şaka bir yana Malsteen dostum güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim sağolasın.Saygı bizden.Y_J_Malmsteen demiş ki:juice demiş ki:Valla YF'yi pek anlamadım? 😀 YF nedir Malmsteen dostum?Y_J_Malmsteen demiş ki:işte gerçek bir YF adayı hiç deilse eren kömürlü gibi deil 😀
YF yüce firtiöz demek 😀 eren kömürlü kendinin gitar virtiözü oldugunu iddaa edio bizde ona böle dioruz bende senin geleceğin oldugu ve ileride iyi bi yerlere gelebileceğini düşündüğüm icin böle yazdım 😀 çalışmalarında başarılar ve saygılar...
Barışım;
Vallahi gelmemle gitmem bir oldu...İnşallah bir daha ki sefere daha uzun kalcam bol bol gezer acısını çıkarırız.Bu sefer makarna yiyemedik ama bir daha ki gelmemde bol bol yeriz,makarnalar benden 😀 İşlerimi hallettim çok şükür...Sağolasın dostum...
Başak;
Bizde oralardaydık o gün fakat kısmet değilmiş zaten bir o yana bir bu yana dolanıp durdum valla 🙂 İnşallah dediğin gibi olur da güzel şeyler dinletebilirim sağolasın tekrardan...