- Konu Sahibi Konu Sahibi
OlmazSiyah olsa, olmaz mi ?
OlmazSiyah olsa, olmaz mi ?
Sesli güldüm cidden 😀Buldum mk. Buldum. Eşim mail atmış stoklarında varmış.
TR'ye gönderemeyiz diyor pijler. Kapora yolluyorum ve cuma Amerika'ya günü birlik gidip geliyorum. Kolarodo nersi mk. Denvera gel dedi lavuk.
Uçak bileti 37 bin lira vericem gitarda 5.500 dolarda gitar. eşim de gidersen boşarım seni dedi. E birde boşanma masrafları da eklersem tahminen 150 bin lira. odeyeceğim nafaka hariç. Umurumda değil ulaaaann. alıyorum alıyorum.
ESP Original Arrow Andromeda-II 6-String Electric Guitar 2022
www.drumcityguitarland.com
Buldum mk. Buldum. Eşim mail atmış stoklarında varmış.
TR'ye gönderemeyiz diyor pijler. Kapora yolluyorum ve cuma Amerika'ya günü birlik gidip geliyorum. Kolarodo nersi mk. Denvera gel dedi lavuk.
Uçak bileti 37 bin lira vericem gitarda 5.500 dolarda gitar. eşim de gidersen boşarım seni dedi. E birde boşanma masrafları da eklersem tahminen 150 bin lira. odeyeceğim nafaka hariç. Umurumda değil ulaaaann. alıyorum alıyorum.
ESP Original Arrow Andromeda-II 6-String Electric Guitar 2022
www.drumcityguitarland.com
Olmaz bu, japon bu. Arkadaş USA istiyor 😜
Original series gitarların hepsi japon aslında ama 🤔Olmaz bu, japon bu. Arkadaş USA istiyor 😜
Işte bunu anlatamadik arkadaşaOriginal series gitarların hepsi japon aslında ama 🤔
anasını skiyim. memleketini skiyim amerikasını da skiyim parasınıda skiyim.
Orspu cocukları.
karımı ikna ettim onuda aldım yanıma gezeriz dedim. gittim gitarı almaya denver denen cehhenemin dibine sktiğimin yerine. orspu evlatları elindeki arrow1 bir de siyah
açtım maili yazışmları okuttuk. misinformation sir sorry sir. diyor gavat. yol paramı vereceksiniz ulan diye saldırdım gözüm dönmüş.
Anasını sktiklerim polis çağırdı. şikayetçi oldular. göçmen bürosuna götürüldük 1 hafta burada tutulduk duruşma bilmem ne derken ilk uçakla bizi sınır dışı ettiler. piç herifler bir de aktarmalı göndediler helak olduk a.q.
Karım evi terk etti. cimere yazdım dış işleri bakanlığına yazdım bu amerikanın a.q. diye. her yere yazıyorum başıma gelenleri. gördüğüm her amerikalının a.q. bundan sonra.
Ama alacam o gitarı. alacam. camekanını bile yaptırmıştım. ESP'ye mail attım bugün başıma gelenleri belgeleri falanda gönderdim vereceksiniz bana o gitarı dedim pezevenkler. bilmiyorum iyi değilim ben. psikolojim yok benim.
Admin abi/abla/kardeşI have one. Give me your phone number. I will send you pictures and videos. Then we talk price.