Ooo ne oldu Amon resmin gitti.Admin abi/abla/kardeş
Lütfen beni banlama. Görülecek bir hesabım vardı ve dayanamadım bende bunu yapmak zorundayım.
@Noname cim
157511 eklentisini görüntüle
Ooo ne oldu Amon resmin gitti.Admin abi/abla/kardeş
Lütfen beni banlama. Görülecek bir hesabım vardı ve dayanamadım bende bunu yapmak zorundayım.
@Noname cim
157511 eklentisini görüntüle
Bakiyim banlanmışmıyım.Ooo ne oldu Amon resmin gitti.
Bence Meksika sınırını geçemedi henüz. En son gözaltına alınmıştı. Kara listeye de almışlardır Amerika'ya giremez artık 😜Adam artık bu gitardan soğudu herhalde hiç updatelemiyor burayı xD
Ooo. Bu hikayenin şarkısı bile var. Gelsin üstat Jorn Lande versiyonuyla...Bence Meksika sınırını geçemedi henüz. En son gözaltına alınmıştı. Kara listeye de almışlardır Amerika'ya giremez artık 😜
Dedik o kadar o gitar japon üretimi, ABD değil. Is ben ABD alacam diye tutturdu. ABD'de satılan da Japonya'da üretiliyor. Işin boyutu gitar almaktan çıktı çoktan
nere bura?
Avrupada bir muzik.magazasi.Almadim tabii, sadece denedim. 6 bin usd gerek yok.nere bura?
Bu esnada 1 buçuk yıl sonra güncelleme yapayım. Gitarın hem ESP Original series (6500 Euro güncel mağaza fiyatı), hem de LTD versiyonu (1775 Euro katalog fiyatı) kullandım ve yorumlarım şöyle:Avrupada bir muzik.magazasi.Almadim tabii, sadece denedim. 6 bin usd gerek yok.
Almak isteyen arkadas nezarethaneden cikamadi galiba.