Satılık ESP LTD EC-1000T CTM See Thru Black Cherry

Takasa
Kapalı
Fiyat
48000
Para Birimi
TL
LTD EC-1000 ailesinin ağır topu... ağır derken harbi ağır... adından da anlaşılacağı üzere T olan model yani eski jargon ile Full Thickness.
Kasa chambered olduğu için hafif tabi işin şakası ama yine de düz EC-1000'lerden bi tık ağır. Ve tabi daha kalın. Neyse Eclipse Full Thickness dediğimde kafasını çevirip bakan herkes ben anlatmadan ne olduğunu bilir zaten.
Alet tam bir Les Paul ama Gibson kafası değil ESP kalitesi ile üretilmiş. Yine "bilen bilir" diyelim.

Ben tam olarak bu incelemeye tav olup almıştım. Gerçi Dagan eskimoya dondurma satar ama neyse...

Gitar sıfırdan farksız. Toz, çizik, vuruk bir yana üzerinde gözle görülmez nazar bile yok. Mağazada hatta yolda gemide yakalasanız, telleri filan eskimiş olur, bu ondan da temiz. Sıfır elixir 10-46 üzerinde ve stdE.

Pazarlıksız, takassız 48,000 TL.
Kargo yok, elden teslim. İstanbul içi Gayrettepe, Fenerbahçe semtleri ikametgah veya AVM olarak Zorlu, İstinye Park, Akmerkez, Kanyon yolum üzeri getirebileceğim yerler.

tempImage0vZBvB.webptempImageni8k6K.webptempImageO3x0te.webptempImageMmDhSH.webptempImagecreNwF.webptempImagei8k33b.webptempImageaJTWbs.webptempImager0HDAz.webptempImagepIiONO.webptempImageLH7TZS.webptempImageP12U6g.webptempImagel560B8.webptempImageFmdYI0.webp

Geri