Sağda, solda yakanlamadan çakma cd satmaya çalışan, elindeki kopyaları neresine saklayacağını şaşıran satıcıdan tavsiye alır, sözüne kulak asarsan böyle olur tabii. 😆 Zahmet edin de, biraz araştırın ne nedir diye.YGT_snf demiş ki:satıcı seni kazıklarsa böyle olur
Basit bir senaryo mu? 8O Eminim filmin yarısına gelene kadar uyumuşsundur. 😛 Şaka bir yana, öyle pek de hafife alınacak bir senaryo değil bu. Bazı olayların daha en baştan verilmesi kafaları karıştırıyor, tabii sonra sonra netleşiyor olaylar, bir düzene giriyor. Ama hiç de basit değil bence senaryo.giggle demiş ki:Çok fazla etkilendiğimi söyleyebilirim sadece. Ne kadar basit bir senaryo derken, bittiğindeki hissiyat garip oldu.
dEpEchE_ModER demiş ki:Forumda gezinirken yine gozume carpti bu film ust siralarda tutulmus.Iyi de duruyor hani buralarda. Kate Winslet guzel bir hatun bir icim su.Hay Allah niye soyledim ki ben bunu simdi 😛 Bu melegin filmlerini takip etmek bana
farz oldu.Forumu bir gezeyim bir filmi daha varsa oraya da bir iki cumle birakirim artik. 🙂
hulyaengm demiş ki:tabi tabi🙂 eminim mesaj yerine gitmiştir. gerçi arkadaş formda kate winslet'i aramaya çıkacaktı. isabet olmuş..