Şehirlerin yayılışındaki gariplik bence buradaki tek tartışma konusu. Yoksa İnönü ve Kadıköy'ün alınmaması normal. İnönü eski stadyum, yeri ne kadar güzel tarihi önemi ise ne kadar büyük olursa olsun yeni yapılacak stadyumların tercih edilmesi normal. Ha, Beşiktaş yeni stad yapacaksa ve o alınmadıysa o tartışılabilir. Bizim stadın alınmaması ise konumundan dolayı. UEFA bu tip organizasyonlara ev sahipliği yapacak stadyum çevrelerini bizim aşık olduğumuz semt stadyumlarından değil; çevresi Olimpiyat ve TT Arena gibi ruhsuz/boş şekilde oluşturulmuşlardan seçiyor, geliş-gidişlerde ve naklen yayın araçları olayında problem olmaması için. Olimpiyat Stadı'nın alınması ise zaten ilk gerekli olan şey, çünkü final maçı için sanırım en az 55.000-60.000 gibi bir kapasite isteniyor.
Lan o değil de, ben en çok bizim yönetimin bu kadar yırtınmasına sinirlendim. Bırakın lan almazlarsa almasınlar, gözümüzün nuru semtimize alın terimizle yaptığımız stadımız o bizim. Avrupa Şampiyonası oynanmış kaç yazar, oynanmamış kaç yazar? Şöyle bir vız gelir tırıs gider duruşu beklerdim ben ama nerde anasını satayım. Ha; Urfa'ya yepyeni stadyum yapmışsın daha zeminine top değmemiş. Neden almıyorsun orayı organizasyona, ya da neden yaptın o stadı? Trabzon'un da gerçekçi bir projesi varsa ve bu federasyona sunulduysa oraya verilmemesi de yanlış. Şehirdeki yatak kapasitesi 6 senede halledilemeyecek şey değil. Rize ise 15.000 kişilik bir stadyum yaptı, turnuva için minimum 30.000 kapasite isteniyor.
Akseki Jandarma Komando Birliği'nden sevgiler. : )