P prizzee 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Cabwaystar demiş ki: Class 5 bu listeye nasıl girdi ayıptır sorması 😅 Hepsini görmek için tıklayın... Neden ki 😀 amfi işte
Cabwaystar demiş ki: Class 5 bu listeye nasıl girdi ayıptır sorması 😅 Hepsini görmek için tıklayın... Neden ki 😀 amfi işte
solitude71 22 Eylül 2020 #4 Sadece evde ve clean çalmak için Magnatone bakabilirsin. O da amfi. Ha ev şatoysa OK.
Stratosphere 22 Eylül 2020 #5 solitude71 demiş ki: Sadece evde ve clean çalmak için Magnatone bakabilirsin. O da amfi. Ha ev şatoysa OK. Hepsini görmek için tıklayın... Şu forumda senin gibisi yok 😀
solitude71 demiş ki: Sadece evde ve clean çalmak için Magnatone bakabilirsin. O da amfi. Ha ev şatoysa OK. Hepsini görmek için tıklayın... Şu forumda senin gibisi yok 😀
P prizzee 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Blackstar id 10 iyimidir çok konuşuluyo tavsiye edermisiniz ?
M Mate Matic 22 Eylül 2020 #8 Ben oyumu Class 5'ten yana kullandım ama sen id core 10 al. Yarın birgün satmaya kalkıştığında id core'u sorgusuz sualsiz satabilirken o amfinin ne olduğunu çokça kişiye açıklamak zorunda kalabilirsin çünkü.
Ben oyumu Class 5'ten yana kullandım ama sen id core 10 al. Yarın birgün satmaya kalkıştığında id core'u sorgusuz sualsiz satabilirken o amfinin ne olduğunu çokça kişiye açıklamak zorunda kalabilirsin çünkü.