B Berkinilker 21 Temmuz 2023 #1 Blackstar İd Core 10 V3 amfi kullanıyorum. Bu amfi ve Reaper programı ile ev ortamında nasıl kaliteli bir şekilde kayıt alabilirim?
Blackstar İd Core 10 V3 amfi kullanıyorum. Bu amfi ve Reaper programı ile ev ortamında nasıl kaliteli bir şekilde kayıt alabilirim?
barrios 21 Temmuz 2023 #2 Berkinilker demiş ki: Blackstar İd Core 10 V3 amfi kullanıyorum. Bu amfi ve Reaper programı ile ev ortamında nasıl kaliteli bir şekilde kayıt alabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... Ses kartınız yoksa, amfiyi ses kartı olarak tanıtıp kullanmanız gerekiyor.
Berkinilker demiş ki: Blackstar İd Core 10 V3 amfi kullanıyorum. Bu amfi ve Reaper programı ile ev ortamında nasıl kaliteli bir şekilde kayıt alabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... Ses kartınız yoksa, amfiyi ses kartı olarak tanıtıp kullanmanız gerekiyor.
alihandeger 22 Temmuz 2023 #3 barrios demiş ki: Ses kartınız yoksa, amfiyi ses kartı olarak tanıtıp kullanmanız gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... Amfinin bilgisayar üzerinde driver ı var ses kartı olarak tanıtmasına gerek yok driver ı indirip amfiyi bağlayıp ayar yapıp kayıda başlayanilirsin
barrios demiş ki: Ses kartınız yoksa, amfiyi ses kartı olarak tanıtıp kullanmanız gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... Amfinin bilgisayar üzerinde driver ı var ses kartı olarak tanıtmasına gerek yok driver ı indirip amfiyi bağlayıp ayar yapıp kayıda başlayanilirsin
barrios 22 Temmuz 2023 #4 alihandeger demiş ki: Amfinin bilgisayar üzerinde driver ı var ses kartı olarak tanıtmasına gerek yok driver ı indirip amfiyi bağlayıp ayar yapıp kayıda başlayanilirsin Hepsini görmek için tıklayın... Eğer Reaper ile bu şekilde kayıt alabiliyorsa zaten bahsettiğiniz şey benim dediğim şeye karşılık geliyor. Aksi takdirde Reaper ile kayıt alamaz.
alihandeger demiş ki: Amfinin bilgisayar üzerinde driver ı var ses kartı olarak tanıtmasına gerek yok driver ı indirip amfiyi bağlayıp ayar yapıp kayıda başlayanilirsin Hepsini görmek için tıklayın... Eğer Reaper ile bu şekilde kayıt alabiliyorsa zaten bahsettiğiniz şey benim dediğim şeye karşılık geliyor. Aksi takdirde Reaper ile kayıt alamaz.