benle polemiğe girmeyin :beer
maresalx demiş ki:evet Murat sen ve senin sacma yorumlarına artık kimse katlanamıyor dikkat ettiysen turkrocktaki ikinci bir Eren Kömürlü olmaya başladın...
not : gitar dersi verilir :kicsalla
evacik demiş ki:Eva 19 Nisan daa STüdyo Live daaaaa
jokermg demiş ki:evacik demiş ki:Eva 19 Nisan daa STüdyo Live daaaaa
Hayırdır? Demo kaydı mı?
bütün gün yumurta topuk ayakkabılarla elinde teshib gezersen kskoca studio live ı studio sanarsın 😆jokermg demiş ki:Ben de stüdyo sandım 😀
Pardon
🙂🙂mertmertmert demiş ki:Eva ya laf yok!!!!!Büyük bir aksilik olmazsa Stdyo Live dayız...
maresalx demiş ki:bütün gün yumurta topuk ayakkabılarla elinde teshib gezersen kskoca studio live ı studio sanarsın 😆jokermg demiş ki:Ben de stüdyo sandım 😀
Pardon
terbiyesiz,gerizekalı...jokermg demiş ki:Bir de belki yalakalığını yaptığı gruplardan birine günün birinde klip çekip "klip yönetmeni" payesi de alabilir.
🙂🙂19 Nisan daki partiyle ilgili hala poster bekliyoruz. poster gelince size daha detaylı bilgi vereceğiz.mertmertmert demiş ki:Yeteeeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ananızı da alın gidin bu topicten 😛 😛
Ya arkadaşlar bu konuları bu kadar büyütmeyin ya yani farkındasınız gereksiz tartışmalar içinde olduğunuzun fakat hala ısrarla sürdürüosunuz.
Hayır yani özelden de konuşmuosunuz onun bunun topicinden yazıosunuz ya.Bari bu insanlara saygı duyun birbirinize duymuyosanız...Bakın Eva nın stdyo live olayı gümbürtüye gitti mesela 8O 8O
evacik demiş ki:🙂🙂19 Nisan daki partiyle ilgili hala poster bekliyoruz. poster gelince size daha detaylı bilgi vereceğiz.mertmertmert demiş ki:Yeteeeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ananızı da alın gidin bu topicten 😛 😛
Ya arkadaşlar bu konuları bu kadar büyütmeyin ya yani farkındasınız gereksiz tartışmalar içinde olduğunuzun fakat hala ısrarla sürdürüosunuz.
Hayır yani özelden de konuşmuosunuz onun bunun topicinden yazıosunuz ya.Bari bu insanlara saygı duyun birbirinize duymuyosanız...Bakın Eva nın stdyo live olayı gümbürtüye gitti mesela 8O 8O