pinkdevil demiş ki:emek wermıs olmaları bısı ıfade etmıoo insan tuwallete sıcarkende afedersın emek werıoo ama ortaya cıkana bak onemlı olan sonuctur 😉
Sanırım tuvalette çıkan sonuç bu yazdıkların, kutlarım 😀
Eva'ya sevgiler, başarılar
pinkdevil demiş ki:emek wermıs olmaları bısı ıfade etmıoo insan tuwallete sıcarkende afedersın emek werıoo ama ortaya cıkana bak onemlı olan sonuctur 😉
arkadaşm koskoca bir hafta bu yorumu mu düşündün helal olsn asıl ben seni kutlarm 😆 tuwalette biras usun kalman gerekti demekki 😀jokermg demiş ki:pinkdevil demiş ki:emek wermıs olmaları bısı ıfade etmıoo insan tuwallete sıcarkende afedersın emek werıoo ama ortaya cıkana bak onemlı olan sonuctur 😉
zuhahahahahaaha iyi oturtmuşsun lafı helal 😀 :twisted:pinkdevil demiş ki:arkadaşm koskoca bir hafta bu yorumu mu düşündün helal olsn asıl ben seni kutlarm 😆 tuwalette biras usun kalman gerekti demekki 😀jokermg demiş ki:pinkdevil demiş ki:emek wermıs olmaları bısı ıfade etmıoo insan tuwallete sıcarkende afedersın emek werıoo ama ortaya cıkana bak onemlı olan sonuctur 😉
pinkdevil demiş ki:arkadaşm koskoca bir hafta bu yorumu mu düşündün helal olsn asıl ben seni kutlarm 😆 tuwalette biras usun kalman gerekti demekki 😀jokermg demiş ki:pinkdevil demiş ki:emek wermıs olmaları bısı ıfade etmıoo insan tuwallete sıcarkende afedersın emek werıoo ama ortaya cıkana bak onemlı olan sonuctur 😉
jokermg demiş ki:pinkdevil demiş ki:arkadaşm koskoca bir hafta bu yorumu mu düşündün helal olsn asıl ben seni kutlarm 😆 tuwalette biras usun kalman gerekti demekki 😀jokermg demiş ki:pinkdevil demiş ki:emek wermıs olmaları bısı ıfade etmıoo insan tuwallete sıcarkende afedersın emek werıoo ama ortaya cıkana bak onemlı olan sonuctur 😉
Hadi ben muhabbeti geç gördüm, ama senin espri de biraz kopya olmuş kardeş 😀
"Maresalx" kardeş de yine kuyruk acısını belli etmiş bana laf söylenince 🙂
Bu arada buralarda pek bir dolaşıyorsun kardeş, hayırdır.
Eva'ya yazyor musun yoksa 😀
Neyse... Çoluk, çocukla uğraşacak vaktim yok bu aralar.
Eva'ya sevgiler
eet şimdi senin bilmedigin şeyleride ben sana anlatim nası sacmaladıgını görhack- demiş ki:uzun zamandır bu çekişmeye tanık oluyoruz..
jokermg ve maresalx..
tamamen objektif olarak en sonunda fikrimi söylemek zorunda hissettim..
olayın mazisi geçmişe dayanıyor.yani eva ile bizim ankaradaki bir organizasyona katılmamızla..
fakat bundanda öncesi ben maresalx ı 'carnival grubunun konser fiyatını forumdan bas bas bağırması ve onların forumunu birbirine katması'ndan biliyorum.
neyse ankara organizasyonunu ayarlayan kişi internet vasıtası ile ben ve joker mg olmuştur.ordada sağolsun bize çok yardımcı olmuştur kendisi ancak bu objektif olmama engel değildir.
sonraki olaylar şaka yoluyla jokermgnin evaya atıflarından asılması sonucunu çıkartan maresalxin olaya girmesiyle seyreder.halbuki kendisi ankaraya gelen diğer grup role(bize)tek bir msj bile yollamayıp evayla işi amatör gruplar belgeseline götürmüştür.ha bu iyi bir şey bence bir kıskançlık durumu yok bizde fakat evanın üç bireyininde dişi olması bir soru işareti yaratmamaktadır bizce.
ve olayın bugünü.. bugün eva hakkında çirkin bir yorum yapan kişiye karşı evayı koruduğu için-her nasıl olduysa-yine jokermgye saldırmıştır maresalx!
imzasından msj sayısına kadar hemde.
forumlardaki başarılı aktörler enerjilerinizi gerçek hayata verirseniz bence daha mantıklı bir iş yaparsınız..
-- maresalx umarım carnivalde olduğu gibi seviyesiz cevaplar yazmazsın bu bir ricadır--
selametle
maresalx demiş ki:işte senin uluslararası ödüllü yönetmen : )
diye dalga geçmen garaj.org daki
2005 yılında TAO Film & Müzik ile albüm anlaşması imzalayan grup sabırla albümün mix ve mastering işlemlerinin bitmesini bekliyor.
sıkışına bir misilleme olabilmektedir.
yazdıgım bi A4 büyüklüğündeki mesaja cevap verebilme gibi bi durumunda yok okurken nası dumur oldugunu tahmin edebiliiyorum
destekli salla bi daha ki sefere,cevap yazmak istiyosan Özel Mesaj modülünü kullan
burayı hem meşgul etme hem de rahatsız etme yoksa her mesajında seni tekrar tekrar ezicegim aşikardır.
failure demiş ki:şşş akilli olun!!!
millet sizin cekismelerinizlemi ugrasicak nesiniz siz baska yere yazin hade ayip ayip, o ona laf sokar o onu durtukler yeter be kardesim!!!
gidin kendinize baska bi baslik acin orda tartisin!!
nesin sen şakamı 😛 😉minxays demiş ki:Öncelikle pinkdevil ve punchlinee ortalığı saçma sapan yorumlarıyla karıştırdı. Daha sonra maresalx ve jokermg herzamanki gereksiz diyaloglarına girdiler.Arkadaşlar farkındaysanız Eva'dan kimse bu tip yorumlara cevap bile vermezken siz burda didişip duruyorsunuz. Lütfen özel meselelerinizi adı üstünde "özel mesaj" bölümünden halledip sayfayı daha fazla meşgul etmeyin ve buraya yazacağınız yorumların ve eleştirilerin yapıcı olmasına dikkat ediniz.
pinkdevil demiş ki:nesin sen şakamı 😛 😉minxays demiş ki:Öncelikle pinkdevil ve punchlinee ortalığı saçma sapan yorumlarıyla karıştırdı. Daha sonra maresalx ve jokermg herzamanki gereksiz diyaloglarına girdiler.Arkadaşlar farkındaysanız Eva'dan kimse bu tip yorumlara cevap bile vermezken siz burda didişip duruyorsunuz. Lütfen özel meselelerinizi adı üstünde "özel mesaj" bölümünden halledip sayfayı daha fazla meşgul etmeyin ve buraya yazacağınız yorumların ve eleştirilerin yapıcı olmasına dikkat ediniz.