H
habbecik
the_edge demiş ki:eva ya cok barız bı sekılde yazma durumu var, herkes o gun ıcın kendıne yer yapıyo sankı mesela joker!! resım koymalar taksıcı agzıyla yazmalar fln ılgınc bı durum olmus neyse kolay gelsın sızlere
bu durum sizi rahatsız etti galiba :roll: ama neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım. Her kız grubuna olmuyor mu bu tip yazılışlar? hem bu sizin tarafınızdan bakıldığında öyle yorumlanıyor gibi geliyor bana.. enteresan bi durum tabi.. hafif bir kıskançlık mı deseeemm, hasetlik mi deseeeemm, endişemi deseeemm ne desem bilemiyorum. Eva'yı başka gruplarla kıyaslamamanız gerektiğini düşünüyorum. Onlar pop rock yapıyorlar, üç kişiler ve Ankaralı bir kız grubu gibi de 3 yıldır diil sadece 7 aydır bu piyasadalar ve bu yedi ay sonunda kendi şehirlerinin dışına çıkıp sahne alacaklar. sizce bu bir başarı değilmi? onları alkışlamak varken başarıya destek vermek varken birilerinin tahtının sallandığını düşünüp enteresan düşüncelere kapılmak niyeki? Başarıya ulaşmak isteyenler bence paylaşmayı bilmeli, mütevazi olmalı ve başkalarının başarılarına destek verip alkışlamalı.. Haksız mıyım 8)