Herkese merhaba,
Bir arkadaşım "Bir bak" deyince bu başlığa bir bakayım dedim 🙂 Ne de olsa benim de çok sevgili müzisyen arkadaşlarım (Haylaz) o gece sahne alacak orada. Bir fikrim olsun istedim ama daha çok süregelmekte olan hırgürü takip ettim bu başlıkta.
Şimdi herkes kendi yazdıklarını tekrar okumalı bence. Bold karakterle onların sadece müzikleriyle ilgilendiğini yazmak, alttan alttan neyi ima ettiği gayet açık bir ifadedir bence ve kim okusa aynı hissiyatı yaratır, değil mi Murat'cığım? Kinaye çok tehlikeli bir sanattır...
Hayır karşı tarafı da savunduğum sanılmasın ama benim için de böyle bir şey yazılsa aynı şeyi düşünürdüm açıkçası. Ne yapılması gerektiği gayet açık aslında: p.m, yani private message. Birbirinize ne diyecekseniz kendi aranızda derdiniz bu da bu kadar uzamaz ve konudan uzaklaşmazdı. Hele ki birtakım ithamlara cevap vermek çok daha gereksizdi bu yolla. Cevap verdikçe gerçekten de savunmanız gereken bir "suçunuz" varmış gibi oldu (Ve birden karşı taraf haklı duruma geçti sen istediğin kadar kendini savun).
Hiçbiriniz durduğu ve durması gereken yerin farkında olmayan 15-16 yaşında çocuklar değilsiniz, değil mi? Ne yalan söyleyeyim ne zaman Garage'ın önünde birbirinize düello teklif edeceksiniz diye bekledim okurken 😀
İfade şekli çok önemlidir arkadaşlar, yazarken nereye varacağını düşünmek şarttır çünkü burası sanal ortamdır. Karşındakinin yüzünü görmezsin, demek istediğinde ne kadar ciddi olduğunu anlamazsın. the_edge'in grubun bayan kimliğiyle ilgili söyledikleri gibi. Demek istediği gayet açık bir biçimde "müziklerini öyle güzel icra etsinler ki oraya sırf bayanlar diye grubu izlemeye gelmiş insanlar utansın", yanılıyor muyum?
Şimdi onu bunu bırakın da doğumgünüme denk gelen bu güzide organizasyonun keyfini nasıl çıkarırız onu düşünün. Ben orada olacağım...müzik dinlemeye gelenlerle görüşürüz 🙂