.
Son düzenleme:
Önerip önermediğinizi sormadım sadece gitarın sesine bir zararı olup olmayacağını bilmek istedim öyle ya da böyle yapacağım zaten eskitmeyi. Bu arada gitarım Jay Turser JT300Hiç önermem, hele de ilk kez deneyecekseniz, hele de gitarınız polyester boyamaysa.
Gitar marka modeli nedir bu arada?
Daha iyi olur o zaman, çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Sesine ve tonuna pek zararı olmaz. Hatta bence boya kalkacağı için daha ağacımsı bi ton alınır.
Güzel nickArkadaşın videoları vardı, orada gözüküyordu. Bu konuyu görünce dank etti. Gitarın alt boynuzu kelaynağa dönmüştü. Buraya görsel atacağını da sanmam. Videolarına bakmak için profiline tıkladım. Videolar yok artı açtığı konuların ilk girdisini de silmiş. Kısacası ezikliğin kitabını yazmış.
Darmaduman detayı onemli 🙂)Yıllar önce ben denemiştim. Gitar darmaduman oldu. Tavsiye etmem.
🤦♂️Sesine ve tonuna pek zararı olmaz. Hatta bence boya kalkacağı için daha ağacımsı bi ton alınır.
Hocam ilk mesajımda kesinlikle yapmamasını önermiştim gayet iyi niyetle ve nazikçe. Çünkü sonu hüsran olacağı apaçık belli. Ama "sana sormadım" tarzı bir ergenus hiphopçılar tarzıyla cevap gelince, yine gayet nazik ama iyi olmayan bir niyetle "sen bilirsin gayet iyi olur o zaman" karşılığı verdim konu uzamasın diye 🙂
Sorun yok onun için değildi ya. Ben "tonewood" argümanını mit olarak kabul ettiğim için boya kalkınca daha ağacımsı ton almak bayağı garip geldi.Hocam ilk mesajımda kesinlikle yapmamasını önermiştim gayet iyi niyetle ve nazikçe. Çünkü sonu hüsran olacağı apaçık belli. Ama "sana sormadım" tarzı bir ergenus hiphopçılar tarzıyla cevap gelince, yine gayet nazik ama iyi olmayan bir niyetle "sen bilirsin gayet iyi olur o zaman" karşılığı verdim konu uzamasın diye 🙂
Hocam ama aynı manyetiği alder olan gövdede orta manyetikte çalınca alınan ton ile, maple saplı gitarda sap manyetiğinde çalınca alınan ton farklı oluyor. Bu yüzden bence yine de ağaç tonunun etkisi var ama elbette manyetiklerin etkisi daha çok belli ediyor kendisini.Sorun yok onun için değildi ya. Ben "tonewood" argümanını mit olarak kabul ettiğim için boya kalkınca daha ağacımsı ton almak bayağı garip geldi.