Suana kadar aldigim 3. Gitar olcak isimi deneyimli insanlarin fikrine birakmak istiyorum. Mesgul ediyosam kusura bakmayin. Onerebileceginiz bu gitarlara yakin bi kac gitae var midir?Dünden beri Jackson, Schecter, EVH alınır mı diye 3-4 başlık açtınız. Hepsine toplu cevap verelim. Evet alınır. Bence sorularınızı bir gözden geçirin. Alacağınızı bilsem daha iyi bir gitar öneririm ama yok mantıklı gelmiyor. Uzun vadede saddlelar erime yapar mı sorusu manasız.
22 fret olmasi sikintiTek gitarim olarak kalacak uzun bir sure. Ustundeki floyd rose sistemi kaliteli mi? Uzun vadede saddle lari erime yapar mi yada baska sorunlar?
Ne kadardir kullaniyorsunuz ve hangi yilin uretimiEvh wolfgang standard aldım köprüsünden pek beklentim yoktu öyle olmadı divebomb yapıyorum ard arda yinede akor kaçırmıyor beni şaşırttı diyebilirim gitar d# akor için tasarlanmış gibi ben d# da kullaniyorum nacizane mukemmel bir gitar diyebilirim humbucker soundu çok iyi manyetik modifiyesine hiç gerek yok sap şu ana kadar çaldığım en iyi sap japon ibanezlerden daha rahat bence.
3. Gitarim olcak evet ama digerlerini satacagim yani tek gitarim olcak. Gonderdiginiz ibanezin rengi pek icime sinmedi.Hayır kusur değil bu kadar kararsız olmayın lütfen. Yani şunu demek istiyorum sadece dün 3-4 tane gitar arasında seçim yapamadınız ve bir anda hızlı bir şekilde karar veriyorsunuz. Bu iyice deli eder adamı. Bunun dışında akşam FR istemiyorum deyip sabah FR alacağım diyorsunuz. 🙂
İllaki FR alacaksanız sarı ineğe EVH yazın en üstte Special çıkacak FR + D-tune olan bir gitar. Sahibi burnundan kıl aldırmıyor iletişim sorunu var ama tertemiz gitar. Ayeıca 3. gitarınız ise bence FR almayın net. EVH 2. elde piyasası düşüktür her ne kadar Fender grubunda olsa da.
Forumda bir Ibanez var hayvan gibi gitar yarı fiyatına sabit köprü ve mis.
@solitude71
Sıfırdan farksız. Sadece ev kullanımı. Teknik ve kozmetik 10/10.
Spec'ler sitesinde mevcut, fikir vermesi için de birkaç video aşağıda.
S671ALB | S | ELECTRIC GUITARS | PRODUCTS | Ibanez guitars
S671ALB at Ibanez. Ibanez offers electric guitars, bass guitars, acoustic guitars, effect and pedals, amps, plus guitar accessories like tuners, straps and picks.www.ibanez.comIBANEZ S671ALB-BCM Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ S671ALB-BCM Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com...Ibanez Axion Label S671ALB - Blue Chameleon
Solidbody Electric Guitar with Nyatoh Body, 5-piece Panga Panga/Walnut Neck, Ebony Fingerboard, 2 Humbucking Pickups, and 1 Single-coil pickup - Blue Chameleonwww.sweetwater.com
- solitude71
- Yanıt: 2
- Forum: Elektro Gitarlar
Yılını bilmiyorum 1 hafta önce bir arkadaşımdan aldım 4-5 sene önce zuhalden almış arkasında evh imzası var bugün yine tekrar çaldım tekrar hayran kaldım biraz underrated gitarlar bence gerçi nette bir tane kötü yorum yok nerdeyse.Ne kadardir kullaniyorsunuz ve hangi yilin uretimi
Kolay gelsin.3. Gitarim olcak evet ama digerlerini satacagim yani tek gitarim olcak. Gonderdiginiz ibanezin rengi pek icime sinmedi.
Onerebileceginiz 30 50 bin bandinda gitar var mi?Kolay gelsin.
1 Gunde 4 konu actim fazla olduysa kusura bakmayin.1 saatte 30 tane konu açmışsınız hepsinde başka şeyler yazıyor. Hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz ?
Almayacağınızı bildiğim için malesef öneremiyorum. 🙂Onerebileceginiz 30 50 bin bandinda gitar var mi?
Neden almayayim?Almayacağınızı bildiğim için malesef öneremiyorum. 🙂
1 günde 4 farklı gitar fikri değiştiren birisi gitar almaz. Akşam FR istemiyorum deyip sabah FR öneriniz nedir diyorsunuz. Hatta sabah iyi bir FR önerdim bakmamışsınız bile.Neden almayayim?
O gonderdiginiz ibanezin rengini begenmedigimi soylemistim. Sari sitedeki wolfgangi diyorsaniz onu inceledim ama size cevap vermedim. Aksam fr istemiyorum dedigim seyde fr hakkinda forumda cevap veren insanlar kafami karistirdi biraz. Forumda aklima takilan sorulari soruyorum forumun amaci da bu degil mi zaten niye bu kadar alayci ve alakasiz cevaplar veriyorsunuz anlamadim.1 günde 4 farklı gitar fikri değiştiren birisi gitar almaz. Akşam FR istemiyorum deyip sabah FR öneriniz nedir diyorsunuz. Hatta sabah iyi bir FR önerdim bakmamışsınız bile.
Haklisiniz birsuru baslik acmak mantiksizdi. Evh special rengi falan cok hosuma gitti ama fiyati biraz supheye dusurdu. Ankarada yasiyorum param guvende olmayan bir ilan riskli geldi biraz. Ama benimde cok kafama yatti o ilan istanbula gidecek vaktim olursa onu alirim.Ibanez değil aten EVH' den bahsediyorum. Alaycı konuşmuyorum adım gibi emin olduğum konulardan bahsediyorum. Forumun amaçları ve yönlerini konuşacaksak bu şekilde her şeye başlık açılmıyor. Mesela standart istiyordunuz daha iyi olan Special önerdim. Neden vazgeçtiniz çok iyi gitardı. Hem de T-tune bir gitar. Kaçırmayın hala ciddiyim onu öneriyorum.
Daha once 2. El gitar almadim o yuzden bilgim yok sari siteden guvenli alisveris nasil yapabilirim bilmiyorum. Rehber olursaniz sevinirim.Ibanez değil aten EVH' den bahsediyorum. Alaycı konuşmuyorum adım gibi emin olduğum konulardan bahsediyorum. Forumun amaçları ve yönlerini konuşacaksak bu şekilde her şeye başlık açılmıyor. Mesela standart istiyordunuz daha iyi olan Special önerdim. Neden vazgeçtiniz çok iyi gitardı. Hem de T-tune bir gitar. Kaçırmayın hala ciddiyim onu öneriyorum. Mesela hala ben onu kendime düşünüyorum.