evil cats iiydi ayrıca hodri meydan fln sakin olun olayı büyütmeyin yoksa ben büyütecem öle dorarım fln haddinizi bilin sildigin msajı da okudum ona göree.......madem hodri meydan gelin konura..
evilcats_dawul diyil ben cekes dawul um...onu karıştırma...olay senin kendini bi kız grubunda betimlemen..kime istiyosan grup elemanlarından ona özel mesaj atarak kendini betimliyebilirsin...ne demek istediğimi evilcats_dawulla benim ne durumda olduğumu göz önünde bulundurarak düşünürsen anlarsın...demruhi demiş ki:Evilcats_Dawul
bak abi ben ciddi ciddi güzel çaldıklarını söyledim ayrıca ben ground zero nun bass cısıyım adımda mert gelistiyosan senlede konuşalım tamam mı bazılarıda bana aq fln diye msj atmış haddinibilsin herkez kötü bi amacım yoktu benimama siz uazatmışınız siz bilirsiniz nese ben daha bişey demiyorum kaan bene hepsini okudum abi nese hadin eyw
SLAYERKAN demiş ki:siz kimi daıtıonuz aq olm ben thrashfire adına konusuom burda kimsin la sen sen sapkalı olm karsıma cıkma sen konura gelin g.tunuz yiyosa son olarak NO WAY PUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!NO WAY PUNK!!!!!!!!!!!!!!!!NO WAY PUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oldumu.... merte laf soletmem demruhi hepinizi s.ksin!!