adamı hasta etme demruhi ... devamını yazmıyorum...karşıma çık konuşuruz
sildim ne yazdıımı...eyvallah...konşuruz senle...demruhi demiş ki:3 tane kız olmasına göre gayet iyi bir grup her nekadar benim tarzıma uymasada genede takdir ettim sizi arkadaşlar medeni cesaretinzden dolayı bu arada siz beni belki görmüşünüzdür ben orda ayaktaki deri ceketli biraz kabarık saçlı vardıya o bendim işte belki hatırlarsınız nese size başarılar... 8)
hacı ben bu yazdığını görmeden yazdım... ama herzaman hodri meydan....-Alcohollica- demiş ki:abicim bak uzatma adam sadece yorum yazmış grup iyi diye ayrıca bizim tayfadan hiç kimse ne evil cats grubundaki hiç bir kıza nede başka böyle kız gruplarındakilere yavşıycak asılcak halde değil zaten kızları koruma moduna girmesin kimse üstüne gitmeyin yok karşıma çık falan olaylar çıkmasın , "can" ın hatrına geldik punk konserini izledik zaten daha üstüne laf etmeyin ...
demruhi karıştırdım pardon...benim sorunum senle diğil... drednat la...demruhi demiş ki:3 tane kız olmasına göre gayet iyi bir grup her nekadar benim tarzıma uymasada genede takdir ettim sizi arkadaşlar medeni cesaretinzden dolayı bu arada siz beni belki görmüşünüzdür ben orda ayaktaki deri ceketli biraz kabarık saçlı vardıya o bendim işte belki hatırlarsınız nese size başarılar... 8)
sen sus 😀 önemli işlerinden dolayı konsere gelme sonra komik de 8)usagi_ demiş ki:euheh ..komik