Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer loto tutturur da parayı bulursam (dedem rahmetli de kupon biriktirirken göçtü ya, neyse) bir tane Hiwatt 100 kafa ve Fender David Gilmour alırım, çalmam, çaldırmam, elletmem. Evladiyelik işte. Evlat benden sonra ne yapar bilemem. 😎
Mutlu olmayı alet-edevat sahibi olmaya endeksleme halimiz ortada🙂
Bu aslında kaygı verici bir durum. Bir şeylerii satılığa çıkarıp "müziği bırakıyorum" ilanı veren arkadaşların da durumunu açıklıyor. Müzik, bir şeyler satın alınarak ya da sahip olunarak başlanan bir şeymiş gibi olunca, müziği bırakmak için de alet-edevatı satmak yetiyor🙂
Tersi de geçerli tabii... Belli alet-edevata sahip olunmadan yapılan müzik de bir türlü bizi mutlu etmiyor.
Bir yerde bir yanlışlık var ama...
Mutlu olmayı alet-edevat sahibi olmaya endeksleme halimiz ortada🙂
Bu aslında kaygı verici bir durum. Bir şeylerii satılığa çıkarıp "müziği bırakıyorum" ilanı veren arkadaşların da durumunu açıklıyor. Müzik, bir şeyler satın alınarak ya da sahip olunarak başlanan bir şeymiş gibi olunca, müziği bırakmak için de alet-edevatı satmak yetiyor🙂
Tersi de geçerli tabii... Belli alet-edevata sahip olunmadan yapılan müzik de bir türlü bizi mutlu etmiyor.
Bir yerde bir yanlışlık var ama...
Son dediğiniz üzücü ama gerçek. 300 liralık gitar elbette birini tatmin etmeyebilir. Ama, atıyorum rakamları tamamen, 1000 liralık gitarla 2000 liralık gitar arasında o bahsettiğiniz insanların ağladığı kadar fark olduğuna ben de inanmıyorum. Hayal kurmak veya hedef koymak güzel bir motivasyon ama gene de.
hiçbirini satmam herhalde, hepsinden ayrı ayrı memnunum, öyle süper çalan biri olmadığımdan da satayım da bi üstünü alayım durumlarım yok. dolar da başını alıp gidince al-dene-sat durumları geçti iyice.
belki aldığımdan beri çok kullanmadığım ve kullanmayı da düşünmediğim klasik gitarıma düzgün fiyat verip isteyen olursa satarım ama ben olsam almam, aşağı yukarı aynı fiyata daha düzgün bir şey alınır.
almak isteyen olursa da 2002'de aldım, sıfır gibi, bilen bilir 😛
natural custom gövde 2001 fender strat usa.. gerçekten elimden en az 10 tane strat geçmiştir, bunun on katını da arkadaşlar vesilesiyle, denemek için falan çalmışımdır.. böylesi tonu güzel, tuşesi güzel, görünümü güzel bir gitar daha görmedim.. evlat da "baba tahta gitarı çalalım" diyerek ilgisini göstermekte.. umarım evladiyelik olacak..
Seribaşı, arayüzü güzel ve esnek mimarisi olan herhangi bir synthesizer benim için evladiyelik. Şimdiye kadar topladıklarımı satmayı düşünmüyorum büyük aksilikler çıkmazsa. Genelde her sentez tipine bir cihaz düşünerek alım yaptım.
Nord Lead 2X
Waldorf Q & XT
Roland V-Synth & D-50 kartı.
En gencinin ses mimarisi 11 senelik, ama memnunum 🙂