Benim dediklerime bir bakın derim, onlar baya kaliteli görünüş olarak da.Bu expression pedallar niye hep tipsiz oluyor onu anlamıyorum :bored: Ben de setup için düşünüyorum, takipteyim.
Pedallar çok iyi, ama fiyatları da çok iyi amazondan baktım da 🙂Benim dediklerime bir bakın derim, onlar baya kaliteli görünüş olarak da.
Ben de şu an bu pedalı araştırıyordum. Aliexpress'den china post ücretsiz sevkiyat alabiliyoruz. Aliexpress linki şu: Tahmini Teslimat ZamanıHotone da swich var. Exp modundayken swich ile açıp kapamak mümkünmü acaba pedalı. Öyleyse güzel bir özellik.
Exp modunda pedalın swichi kullanılabiliyormu aç kapa yapıyor mu
Bir ara benim de ilgimi çekmişti bu pedal, ancak profesyoneller hep 3'ü bir arada pedal önermiyorlar...Ben de şu an bu pedalı araştırıyordum. Aliexpress'den china post ücretsiz sevkiyat alabiliyoruz. Aliexpress linki şu: Tahmini Teslimat Zamanı
Şurada bir arkadaş incelemiş exp modu için pek iyi şeyler söylememiş gibi: Hotone – Soul Press İncelemesi | Gitar Ekipmanları
Bana da şu an için sadece exp modu lazım. Çünkü presetlerden efektlere konumlandıracağım. Ama fiyatı 99$ olduğu için sanırım aliexpress'den gümrüğe takılıyor.
Aliexpress harici en ucuz şu anda thomann'de.