icarus88 25 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 Konu kilit. Bir daha bu konuda yazmayacağım, siz elektronik mühendisleri takılın. Çok şey yazardım da neyse.
Konu kilit. Bir daha bu konuda yazmayacağım, siz elektronik mühendisleri takılın. Çok şey yazardım da neyse.
cengodisco 25 Eylül 2024 #22 icarus88 demiş ki: Konu kilit. Bir daha bu konuda yazmayacağım, siz elektronik mühendisleri takılın. Çok şey yazardım da neyse. Hepsini görmek için tıklayın... "Dip gürültü ile mücadele 6" konusu (ayrı bir konu olarak) gelecek mi?
icarus88 demiş ki: Konu kilit. Bir daha bu konuda yazmayacağım, siz elektronik mühendisleri takılın. Çok şey yazardım da neyse. Hepsini görmek için tıklayın... "Dip gürültü ile mücadele 6" konusu (ayrı bir konu olarak) gelecek mi?
icarus88 25 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 cengodisco demiş ki: "Dip gürültü ile mücadele 6" konusu (ayrı bir konu olarak) gelecek mi? Hepsini görmek için tıklayın... Yazarım da anlamlı olmaz, çok pahalı yöntemler. Sayın @RavenBirdMan in da dediği gibi, son kurşun olarak yazılımla bu işi çözmek maliyet açısından daha mantıklı Son düzenleme: 25 Eylül 2024
cengodisco demiş ki: "Dip gürültü ile mücadele 6" konusu (ayrı bir konu olarak) gelecek mi? Hepsini görmek için tıklayın... Yazarım da anlamlı olmaz, çok pahalı yöntemler. Sayın @RavenBirdMan in da dediği gibi, son kurşun olarak yazılımla bu işi çözmek maliyet açısından daha mantıklı