F FaTSTaR 27 Eylül 2006 #41 ThE_MaFFicK demiş ki: of ya hem kilink hem fatstar 🙁 nerde izmir ist yazıo ama hangisi ve ora tam olarak nerde ona göre gelebilme şansımız varmı bakalım 😀 Hepsini görmek için tıklayın... dostum,, konser 15 ekimde eskişehir hayal kahvesinde....
ThE_MaFFicK demiş ki: of ya hem kilink hem fatstar 🙁 nerde izmir ist yazıo ama hangisi ve ora tam olarak nerde ona göre gelebilme şansımız varmı bakalım 😀 Hepsini görmek için tıklayın... dostum,, konser 15 ekimde eskişehir hayal kahvesinde....
F FaTSTaR 30 Ekim 2006 #43 fatstar vidyo 15 Ekim deki Hayal Kahvesi fatstar performansı bikaç parça izliyemiyen,gelemiyen fatstar ı canlı merak ediyorum diyenler icin... Sevişmeyi Aşk Mı Sandın? Yalancı Tekrar Yap Ne Çıkar Masum Değilsin Sende Or*spu Çıktın Yalanci Gözyaşı Perisi Kar Or*spu Ayrıl Benden Bütün parçaları upload etmeye üşendim....
fatstar vidyo 15 Ekim deki Hayal Kahvesi fatstar performansı bikaç parça izliyemiyen,gelemiyen fatstar ı canlı merak ediyorum diyenler icin... Sevişmeyi Aşk Mı Sandın? Yalancı Tekrar Yap Ne Çıkar Masum Değilsin Sende Or*spu Çıktın Yalanci Gözyaşı Perisi Kar Or*spu Ayrıl Benden Bütün parçaları upload etmeye üşendim....