Sevgili turkrock.com üyeleri, sizin favori gitar kasanız hangisi ve neden?
Flying A tek geçerim, hele font Times New Roman ise değmeyin keyfime..
139180 eklentisini görüntüle
Şaka bir yana, at avrat strat.
Ben düşünüyorum bi RG almayı bu günlerde. Hele RG652 Prestige. Üf be...İbanez RG
Telecaster
Strat ama jak girişi alttan olan..
Sebebi tamamen estetik görüşlerime dayanıyor.
Ben düşünüyorum bi RG almayı bu günlerde. Hele RG652 Prestige. Üf be...
Bi anlık çılgınlıkla bir yerde karşıma çıkacak basıcam parayı hangi model j custom hocam bu?
Yapmayın hocam ben kararsız biriyim alacağım gitara zar zor karar verdim şimdi bu gitarla fikrimi değiştirmeyin 🙂Kelly, Flying V 58', Ibanez Iceman, Mayones Setius ve Regius serisi.
hele şu cracked mirror Kelly custom shop:
139182 eklentisini görüntüle139183 eklentisini görüntüle139184 eklentisini görüntüle139185 eklentisini görüntüle
aynı fikirdeyim hocam. Sg kasalar gerçekten harikaKesinlikle SG. Bir sürü çift boynuzlu gitar var piyasada ama hiçbiri SG kadar şeytansı durmuyor.
RG j.customBi anlık çılgınlıkla bir yerde karşıma çıkacak basıcam parayı hangi model j custom hocam bu?
Yapmayın hocam ben kararsız biriyim alacağım gitara zar zor karar verdim şimdi bu gitarla fikrimi değiştirmeyin 🙂
Doublecut Gibson Les PaulBen en cok prs custom 24lerin kasasını seviyorum. Artık buna gibsonsu fendersi superstrat mı deriz prs costom kasa mı deriz bilmiyorum (Cidden bilmiyorum)
139187 eklentisini görüntüle