Kısa bir süre çalmıştık birlikte. Keyifli gecelerdi. Tekrar döndüğünüzü görmek çok güzel. Bu arada karşı komşumda gitarcı olmuş grupta ki buna ayrıca sevindim. Giray'ım başarılar diliyorum... En kısa zamanda gelcem dinlemeye.
Amoremorte demiş ki:Kısa bir süre çalmıştık birlikte. Keyifli gecelerdi. Tekrar döndüğünüzü görmek çok güzel. Bu arada karşı komşumda gitarcı olmuş grupta ki buna ayrıca sevindim. Giray'ım başarılar diliyorum... En kısa zamanda gelcem dinlemeye.
helal olsun,ne diyeyim?raistlinmajere demiş ki:1 Nisan gecesi gitarımın bana şaka yaptıı ve tek bi vuruşta 3 telin birden kopardı
PS: Gitarist arkadaşlara burdan meydan okuyorum, bi vuruşta La, Re, Sol tellerini koparabilcek olan varmı aranızda? Varsa çıksın 😛P
nasıl yani ya?barda program yapan bir grubun gitaristinin yedek telleri yok mu (8O) da playlist yarım kaldı?çok ayıplarım eğer öyleyse :!:ezqi demiş ki:Evet Giray yaa 8O .. Helal olsun. Ya işin komik tarafı yedek gitar vardı ama adam solak! Giraycım geçmiş olsun valla. Elimden geldiği kadar idare etmeye çalıştım ama haliyle birkaç şarkıyı çalamadık.. :?
silent_guitar demiş ki:nasıl yani ya?barda program yapan bir grubun gitaristinin yedek telleri yok mu (8O) da playlist yarım kaldı?çok ayıplarım eğer öyleyse :!:ezqi demiş ki:Evet Giray yaa 8O .. Helal olsun. Ya işin komik tarafı yedek gitar vardı ama adam solak! Giraycım geçmiş olsun valla. Elimden geldiği kadar idare etmeye çalıştım ama haliyle birkaç şarkıyı çalamadık.. :?