Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar millet öncelikle bugün izledim sizi gölgede güzel çaldınız tabi sonunda gitaristin sarkının içine etmesi hariç.o ne haraketli bi adam ya biraz sakin olması lazım sahsen onun hareketleri beni yordu gittim oturdum 😀 jackson gitar calan arkadaşım burdan sana sesleniyorum o ne yetenek klavye gitar yani süper 🙂 (sahnedeki cool durusu söylemiyorum bile)
vokal süper ama sonlara dogru biraz performans kaybı oldu gibi sanki bas güzel davul güzel iyi bi grup devam arkadaşlar devam... 😉
sahneyi hakkaten doldurdunuz ama heleki o kocaman amfiler varken bayaa sıkıstınız 😀 gitar klavye arkada iki tanede dev amfi orda kafeste kalan bi gitarist vardı 😀
Bugünkü şarkımızın konusu "yaptım yine yaparımm!! :arrow: :arrow: " Yaptıklarından asla pisman olmayanlar için... O ne yaaaaaAA :roll:
Yeni besteleri çalmak için sabırsızlanmak ne peki.. 😆
Kim VurDuya GitTim GeLcem....
Caso dön artık gel ya.. ben de gelicem yoksa 😉
şu an kanalş kayıtlarla uğraşıyoruz, baya bi vaktimizi alıcak o, o yüzden bu aralar bar programıydı veya konserdi pek düşünmüyoruz... ancak herhangi bi değişme olursa burdan duyururuz
slm arkadaşlar.sizlere istanbulun selamı var.yaa buralara bi konsere gelin sizleri şöyle evimizde ağırlayalım.güzel bir rakun konseri dinleyelim değilmi yaaavvv.😀 odtü resimlerine bayıldım.resimleri kim çekti??? gerçekten çok başarılı.ayrıca bişey daha soracam.fotoğraf makinesi ne?
hadi öptüm hepinizi rakun elemanları.hakancım gelin buraya bi konsere mutlaka.gelirkende haber verin.sizlere süprizler hazırlıycam. 😆😆😆
kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
resimler harika... istanbul'a taşındım arkadaşlar..ilginize bilginize sunarım...
kanal kayıt haberi de ayrıca çok güzel, bitince edinmek isterim. k.i.b
giraycım yaz artık sizde gelin istanbula.ben yakında bütün arkadaşları burda toplıycam.mesela benim sınıf arkadaşlarımdan 7 tanesi burda işe girdi.bizim tayfa toptan göçtük.😀 sizde ankarada yeterince isim yaptınız.artık şehirler arası konserlere çıkın biraz.ondan sonracıma sizde istabula göçün.isim yapana kadar ankara iyidirde.sonrasında gruplara az geliyo ankara.burda herşeyi daha rahat halledersiniz.(yani mesela burda kötü bi stüdyoya girdim.ankarada girdiklerimden güzel.😀 rekabet yüzünden stüdyolar ucuz ve güzel.😀)albüm olayınıda burda yapın artık rakunu özledik.😀
çalışmalarınızda başarılar.hepnize kolay gelsin sabırsızlıklar bekliyoruz.😀 kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀