gözcükulesiboyunca 6 Ekim 2020 #1 fender player gitarımın maple sapını 2000 mexico rosewood sapıyla değiştiricem ama aklıma birşey takıldı benim gitarıma uyarmı ölçüsü yoksa her gitarınki farklımıdır?
fender player gitarımın maple sapını 2000 mexico rosewood sapıyla değiştiricem ama aklıma birşey takıldı benim gitarıma uyarmı ölçüsü yoksa her gitarınki farklımıdır?
dalyaprak 27 Kasım 2020 #2 Felina demiş ki: fender player gitarımın maple sapını 2000 mexico rosewood sapıyla değiştiricem ama aklıma birşey takıldı benim gitarıma uyarmı ölçüsü yoksa her gitarınki farklımıdır? Hepsini görmek için tıklayın... Fender Stratocaster gitarlar 25.5 skalaya sahiptir. Sap cebi de Mex gitarlarda 4 vidali ve bu 4 vidanin yerlesimi ayni. Iciniz ferah degisebilirsiniz.
Felina demiş ki: fender player gitarımın maple sapını 2000 mexico rosewood sapıyla değiştiricem ama aklıma birşey takıldı benim gitarıma uyarmı ölçüsü yoksa her gitarınki farklımıdır? Hepsini görmek için tıklayın... Fender Stratocaster gitarlar 25.5 skalaya sahiptir. Sap cebi de Mex gitarlarda 4 vidali ve bu 4 vidanin yerlesimi ayni. Iciniz ferah degisebilirsiniz.