saldiray_abi demiş ki:deneyerek alamam çünkü daha çok yeni girdim bu işlere yani elektro gitardan hiç anlamıyorum. akustik var bende ama oda çok faklıdır heralde elektrodan. çok çeşit var kafam bayağı karıştı. bide bu strat ların delux diye modelleri bunların standartlardan fakları nelerdir. benim 600 ytl civarında bir param var bu paraya alabileceğim en iyi strat hangisi yardımcı olursan sevinirm. yoksa çıkamayacam bu işin içinden. daha çok blues ağırlıklı çalmak istiyorum. ama ileride zevkler değişti diyelim daha sert parçalar çalmak istiyorum. metalica,audioslve yada ne bileyim kurban gibi. o zaman bu gitarı kullanamazmıyım.
600 milyona türkiyede sıfır bir fender strat alman imkansız.ama o paraya temiz bi ikinci el fender strat bulabilirsin.bu işlerde yeniyim diyosan elektro gitardan anlayan,tecrübeli ve güvendiğin bi arkadaşından yardım isteyebilirsin.alım-satım forumlarında siyah bi mexico fender satılıyo.ona bi bak istersen.http://www.turkrock.com/ftopic43297.html
blues ağırlıklı çalcam diyosan fender stratocaster en iyi seçim.ilerde müzik zevkin değişirse bile işini görür.iyi bir setupla ve bir fender stratla çalamayacağın şey yok bence.audioslave,metallica ve kurban yazmışsın.bunların hepsi fender(fenderde) kullanıyo.bkz metallica I dissapear ve unforgiven klibinde kirk hammet,unforgiven II klibinde james hetfield.bkz audio slave tom morello ve yine bkz kurban özgür kankaynar.