M morveötesi 17 Mart 2025 #1 klasik gitarım ortadan ikiye ayrıldığı için akustik gitar alacağım gitar önerilerinizi merakla bekliyorum
klasik gitarım ortadan ikiye ayrıldığı için akustik gitar alacağım gitar önerilerinizi merakla bekliyorum
M morveötesi 17 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 bu gitar hoşuma gitti fender FA-125 Dreadnought modeli sizce almalımıyım
musci 17 Mart 2025 #3 Bir genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmem ama şahsen aynı markaların alt segment akustik gitarlarında Takamine bir adım daha iyi gibi.
Bir genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmem ama şahsen aynı markaların alt segment akustik gitarlarında Takamine bir adım daha iyi gibi.
M morveötesi 17 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Holydrinker demiş ki: TAKAMİNE akustikler cidden çok farklılar. Kesinlikle denemeye değer. Hepsini görmek için tıklayın... hocam elektro akustik almak istiyorum açık konuşmak gerekirsede takamine elektro akustikler biraz pahalıma gitti o yüzden fender ile gidip geliyorum
Holydrinker demiş ki: TAKAMİNE akustikler cidden çok farklılar. Kesinlikle denemeye değer. Hepsini görmek için tıklayın... hocam elektro akustik almak istiyorum açık konuşmak gerekirsede takamine elektro akustikler biraz pahalıma gitti o yüzden fender ile gidip geliyorum
M morveötesi 17 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 musci demiş ki: Bir genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmem ama şahsen aynı markaların alt segment akustik gitarlarında Takamine bir adım daha iyi gibi. Hepsini görmek için tıklayın... takaminelerde önerebileceğiniz gitar varmıdır hocam
musci demiş ki: Bir genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmem ama şahsen aynı markaların alt segment akustik gitarlarında Takamine bir adım daha iyi gibi. Hepsini görmek için tıklayın... takaminelerde önerebileceğiniz gitar varmıdır hocam
M morveötesi 18 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 musci demiş ki: Bütçeniz nedir? Hepsini görmek için tıklayın... hocam takaminelere bütcem yetmiyor sanırım fender FA-125 Dreadnought elektro akustik alacağım
musci demiş ki: Bütçeniz nedir? Hepsini görmek için tıklayın... hocam takaminelere bütcem yetmiyor sanırım fender FA-125 Dreadnought elektro akustik alacağım
M morveötesi 18 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 musci demiş ki: Bütçeniz nedir? Hepsini görmek için tıklayın... sizce fender FA-125 Dreadnought alınırmı
musci demiş ki: Bütçeniz nedir? Hepsini görmek için tıklayın... sizce fender FA-125 Dreadnought alınırmı
Hakan Baysal 18 Mart 2025 #10 Bütçe nedir? 2. ele de baktın mı? Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin.
Bütçe nedir? 2. ele de baktın mı? Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin.
alp.e.o 18 Mart 2025 #11 Laminant ses tahtası olan gitarlar yerine masif ses tahtası olması daha iyi olacaktır. Cort earth 100 denenebilir.
Laminant ses tahtası olan gitarlar yerine masif ses tahtası olması daha iyi olacaktır. Cort earth 100 denenebilir.
M morveötesi 18 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 Hakan Baysal demiş ki: Bütçe nedir? 2. ele de baktın mı? Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... Hakan Baysal demiş ki: Bütçe nedir? 2. ele de baktın mı? Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... 7900 tlye fender fa125 elektro akustik almayı düşünüyorum
Hakan Baysal demiş ki: Bütçe nedir? 2. ele de baktın mı? Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... Hakan Baysal demiş ki: Bütçe nedir? 2. ele de baktın mı? Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... 7900 tlye fender fa125 elektro akustik almayı düşünüyorum
Hakan Baysal 26 Mart 2025 #13 morveötesi demiş ki: 7900 tlye fender fa125 elektro akustik almayı düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... O rakama 2. elde orta düzey Cort MR serisi ya da Takamine GD 10 çözebilirsin. Fender FA başlangıç modeli.
morveötesi demiş ki: 7900 tlye fender fa125 elektro akustik almayı düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... O rakama 2. elde orta düzey Cort MR serisi ya da Takamine GD 10 çözebilirsin. Fender FA başlangıç modeli.