klasik gitarım ortadan ikiye ayrıldığı için akustik gitar alacağım gitar önerilerinizi merakla bekliyorum
hocam elektro akustik almak istiyorum açık konuşmak gerekirsede takamine elektro akustikler biraz pahalıma gitti o yüzden fender ile gidip geliyorumTAKAMİNE akustikler cidden çok farklılar. Kesinlikle denemeye değer.
takaminelerde önerebileceğiniz gitar varmıdır hocamBir genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmem ama şahsen aynı markaların alt segment akustik gitarlarında Takamine bir adım daha iyi gibi.
hocam takaminelere bütcem yetmiyor sanırım fender FA-125 Dreadnought elektro akustik alacağımBütçeniz nedir?
sizce fender FA-125 Dreadnought alınırmıBütçeniz nedir?
Bütçe nedir? 2. ele de baktın mı?
Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin.
7900 tlye fender fa125 elektro akustik almayı düşünüyorumBütçe nedir? 2. ele de baktın mı?
Cort AD800CE, Takamine GD 10, Yamaha F310, Epiphone AJ serisi gitarlara da bakabilirsin.
O rakama 2. elde orta düzey Cort MR serisi ya da Takamine GD 10 çözebilirsin. Fender FA başlangıç modeli.7900 tlye fender fa125 elektro akustik almayı düşünüyorum