valla yerinden (masa) kıpırdatmadığım için Core kaç kg hiç umrumda değil... son yıllarda aldığım en iyi cihaz... ama evet diyete girerse daha geniş kitlelere hitap edebilir
Jeff Loomis olsa beğenirsiniz ama ... 🙂
Sorulacak soru belli aslında: "Diğer modelleyicilerin yapmadığı neyi yapıyor da hepsinden daha pahalı?"Ona tuşesi iyi ondan iyi ses geliyor bahanesini üretiriz. Çözüm çok 😀
Farkı? FiyatıSorulacak soru belli aslında: "Diğer modelleyicilerin yapmadığı neyi yapıyor da hepsinden daha pahalı?"
Yanıt: "Çünkü bu Fender. Tonu oturmuştur bunun".
Tonu bilmem de, fiyatı oturtmuş arkadaşlar...
NAM A2 ile makas baya kapanacak gibi duruyor sanki.Fractal, Quad Cortex, Kemper, Line6. Gerisinin katedexek daha çooook yolu var arkadaşlar.
Nam desteği ile tüm prosesörler aynı sesi verir mi ? Mesela Nux Mg30 16 17 bin civarında bir alet,Nam desteği olan daha pahalı (50 60 bin aralığında) prosesörlerle kafa kafaya yarışabilir mi ? Eğer durum böyleyse Prosesör fiyatları çok oynar gibi duruyor. Ben sahnede tabletten footswitch ve tablet ile kullandığım için henüz prosesöre gerek duymadım ama bir Nux mg30 düşünüyorum.NAM A2 ile makas baya kapanacak gibi duruyor sanki.
A2 desteği ile tam olarak bunu getirdiler aslında. Daha düşük işlemcilerde bile sorunsuz ve kısıtlama olmadan çalışabilecek bir modeleleme cihazları haline geliyor NAM.Nam desteği ile tüm prosesörler aynı sesi verir mi ? Mesela Nux Mg30 16 17 bin civarında bir alet,Nam desteği olan daha pahalı (50 60 bin aralığında) prosesörlerle kafa kafaya yarışabilir mi ? Eğer durum böyleyse Prosesör fiyatları çok oynar gibi duruyor. Ben sahnede tabletten footswitch ve tablet ile kullandığım için henüz prosesöre gerek duymadım ama bir Nux mg30 düşünüyorum.
Bu olay NAM davasına kadar gider şimdiden söylüyorum Fender ve Gibson osursak bile dava açmaya yer aradığı için Mesa Fender gibi capturelar yüzünden dava açar.Hele ki Fender daha yeni prosesör çıkardığı için en fazla 2 ay veriyorum.A2 desteği ile tam olarak bunu getirdiler aslında. Daha düşük işlemcilerde bile sorunsuz ve kısıtlama olmadan çalışabilecek bir modeleleme cihazları haline geliyor NAM.
Bence bir süre ortalığı karıştıracak gibi duruyor ama büyük markalar bilinçli olarak bu tarz ortak ve açık kaynaklı teknolojileri kullanmıyorlar. Dolayısıyla bir süre sonra AR-GE ile onlarda kendilerinin daha iyi hallerini çıkartacaklar. Böyle devam edecek bu süreç.
Bence aynı değildir. Çünkü kullanılan komponentler vb azda olsa DI kalitesini etkiliyordur diye düşünüyorum.Nam desteği ile tüm prosesörler aynı sesi verir mi ? Mesela Nux Mg30 16 17 bin civarında bir alet,Nam desteği olan daha pahalı (50 60 bin aralığında) prosesörlerle kafa kafaya yarışabilir mi ? Eğer durum böyleyse Prosesör fiyatları çok oynar gibi duruyor. Ben sahnede tabletten footswitch ve tablet ile kullandığım için henüz prosesöre gerek duymadım ama bir Nux mg30 düşünüyorum.
NAM sadece bir araç. Herhangi bir amfiyi capture edebilir. Kemper vb de patlar o zaman.Bu olay NAM davasına kadar gider şimdiden söylüyorum Fender ve Gibson osursak bile dava açmaya yer aradığı için Mesa Fender gibi capturelar yüzünden dava açar.Hele ki Fender daha yeni prosesör çıkardığı için en fazla 2 ay veriyorum.
az değil a/d çevirici kalitesi direk olarak ses kalitesini etkiliyor.Bence aynı değildir. Çünkü kullanılan komponentler vb azda olsa DI kalitesini etkiliyordur diye düşünüyorum.