Final Ödevi Yardım

Merhaba arkadaşlar Radyo tv okuyorum ve belgesel dersimizin finali için bir adet gitar yapımını baştan sona 10 15 dakika arası olacak şekilde çekmek istiyorum forumda bir çok gitar yapan arkadaş var fakat isim olarak ulaşamadım eğer kendileride görürlerse lütfen mesaj atsınlar 1 gitarın başlangıcından en son çalma evresine gelene kadar belgeselini çekeceğim ve yapan dostumun ise bu işe nasıl girdiğini ve nereden başladığını vs soracağım yani hem gitar yapılırken gitarı yapan kişi de kendi yaşamını anlatma olanağı olacak şimdi bana gitar yapan dost lazım çekimler atölyede olursa harika olacaktır şimdiden teşekkürler dostlarım 🙂

Halen bulamadim arkadaslar :/ Belgesel cekebilecegim konuda yardimci da olabilirsiniz gitar yapimi olmaz ise alternatif olmasi adina onerilerinize açığim 🙂 ve yarin Fatih Yilmazi arayacagim

Erdem Koca 'nın kapısını çalabilirsin. yaptığı işin hakkını veren ilgili alakalı bir usta . @erkozero direk kendisinin nicki , vakti varmıdır hoşuna gidermi bilemiyorum onun adına konuşamam tabiki ama denemeye değer diye düşünüyorum . herkese saygılar

Geri