Saol kivim bende senı sevıyorum 😛 Beklıyorum cuma haberın ola... 🙂kvnc_bas demiş ki:basss cıı 😀😀 davlcu gitarcı1 gitarcı2 😀😀 seviom sizi içimden geldi sıkıldm akü
PentecosT demiş ki:Başarılarr bakalım hangi grubun performansı daha iyi olcak :roll:
-Alcohollica- demiş ki:Valla bence iki grupta iyi hazırlandı elinden geleni yaptı ama ben dışarda afişlerin asılması ve reklam konusunda pek birşey yapıldığını düşünmüyorum bu nedenlede seyirci sayısında azlık gözükebilir ama az seyircide olsa gelenler aradıklarını bulucak ve çok eğlenicez 😉
Haspin demiş ki:Arkadaşlar tekrardan başarılar.Hep beraber güzel saatler geçiririz inşallah (yanlış anlaşılmasın 😛 ) İyi bir konser olur umarım.Hadi iyi bakın kendinize görüşürüz...
Xx-Pitbull-xX demiş ki:Başarılar dilerim arkadaslar ama bişey ilgimi çekdi 🙂
Afiş yapmak okadar zor bişey degil.Niye bu afiş ''sega'' oyununun yazılarına dönmüş.:?
Xx-Pitbull-xX demiş ki:Afiş yapmak okadar zor bişey degil.Niye bu afiş ''sega'' oyununun yazılarına dönmüş.:?
-Alcohollica- demiş ki:Valla bence iki grupta iyi hazırlandı elinden geleni yaptı ama ben dışarda afişlerin asılması ve reklam konusunda pek birşey yapıldığını düşünmüyorum bu nedenlede seyirci sayısında azlık gözükebilir ama az seyircide olsa gelenler aradıklarını bulucak ve çok eğlenicez 😉
HiPnO demiş ki:PentecosT demiş ki:Başarılarr bakalım hangi grubun performansı daha iyi olcak :roll:
Bir çekişmeye gerek varmıydı ya ? :twisted:
İki grupta elinden gelenin en iyisini seyirciye vermeye çalışcak. Akside düşünülemez zaten 😉
1 gün kaldı Konsere içimde bir heyecan var... Umarım beklentilere cevap verir bu konser... Buradan konseri organize ettiği için Doğukana, amfiler için Apo abime, afiş için Kaan'a ve orada bizleri yalnız bırakmıyacak olan seyircilerimize teşekkür ü bir borç bilirim...
Dedimya son bi gün 😉
![]()
splash demiş ki:Saol kivim bende senı sevıyorum 😛 Beklıyorum cuma haberın ola... 🙂kvnc_bas demiş ki:basss cıı 😀😀 davlcu gitarcı1 gitarcı2 😀😀 seviom sizi içimden geldi sıkıldm akü
dark_shine demiş ki:Evett valla iyi costuk🙂 fotograf cekmektende bihaal olduk yelizle 😛 Umarim guzel cekebilmisizdir 🙂 En yakin konserde gorusmek uzere basarilar diliyorum cok cok... 😉
moren demiş ki:gelmedn işte yalancı 😀
fırtına süperdi hpsi süperdi özllkle olciyle cantu düette manyaktı emrcna da hayranm zatn no leaf de coştq helal fırtına
SeLçUk
tiger_ demiş ki:beyler basarılar...kasaturaya da fırtınaya da eglenmek ıcın gelıyoruz ona gore
kvnc_bas demiş ki:gelemedimm affedin şuan saat 00:22 ve 00:00 itaberiyle doum günümdü 🙁 o yüzden cuma dün ktladım yani bu gün cumarteside ktlıcaz ondan gelemedim arkdaşlarım canlarım basscım bnm telafi ettircem 3 pedalım vardı 4 yada 5 tane daa alcam 😀