Fırtına [Metal - Ank]

Saygı görmek istiyorsanız saygısızlık yapmayın !!.. Üzerinize vazife olmayan işlere de karışmayın .. Herkes yerini büyüğünü haddini bilsin ki bizde destek verelim .. Sonrada kimse amatör gruplara destek vermiyor bilmemne diye konusmasın ... Böyle hareketlere dewam ederseniz bu tarz organizasyonlarda yer alamayabilirsiniz .. Afiş olayını toyluğunuza verelim ..

KaçaK a Konserde başarılar ..

FateX demiş ki:
Saygı görmek istiyorsanız saygısızlık yapmayın !!.. Üzerinize vazife olmayan işlere de karışmayın .. Herkes yerini büyüğünü haddini bilsin ki bizde destek verelim .. Sonrada kimse amatör gruplara destek vermiyor bilmemne diye konusmasın ... Böyle hareketlere dewam ederseniz bu tarz organizasyonlarda yer alamayabilirsiniz .. Afiş olayını toyluğunuza verelim ..

KaçaK a Konserde başarılar ..

İlk başta bunun sizle kesinlikle alakası yok... Yani Kasaturanınkide farklı yazsa onada tepki gösterirdim... Çünkü bu tür afişlerde benim bildiğim ya hepsi grupların asıl logosu şeklinde yapılır yada hepsi düz yapılır... Yerimizi biliriz büyüğümüzü biliriz ve severiz... Fakat bu aşırı tepkiyi anlamış değilim... Toyluğumuza verdin... Saol büyüksün...

Deep inside a en içten dileklerimle "bol şans" diliyorum... Konser günü güzelce eylenmek dileğiyle... Sevgiler...Saygılar...

HiPnO demiş ki:
cuma7my.jpg

başarılar beyler...

hepimize basarılar....😛

bu arada demoyu tabiki dinledim; gökyüzüyle ilgili bi sarkı vardı😀 sözleri beni parcaladı be pasalar...
hepinizi sewiyorum.... (gay deilim) 😛

dengesizpunk demiş ki:
guzel konserdi bi eleman wardı adı tugruldu 😀 pogoda bi koydu cik cik uctum sahneye kondum 😀 nese tamgaz dewam

o bendim..😀

konser cok guzeldi arkadaslar. uctum, costum, arkadan soledim; baya bi eksın oldu...😛

basarılarınızın devamı olsun insallah...

Konser çok güzeldi hakkaten bizim içinde bayaaa uzun bir konser oldu 12 parça çaldık... Gerçekten gelen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum bizi yalnız bırakmadılar... Ayağanıza kafanıza salık 😛

Kaçak love you 😉

konseri herkes beğenmiş vala ne diim bu yazıları okuyunca bende beğendim😛 ama gerçekten çok güzel bir seirci vardı gelen ve kafaları koparan herkese teşekkür ediyoruz ve birdahaki dahada güzel bir KaçaK konserinde görüşmek üzere...😀

Arkadaşlar asıl biz teşekkür ederiz siz böyle konserlere gelip yanımızda olunca insanın kendini geliştirme yolunda şevki geliyor... Bir dahaki kaçak konserinde görüşelim lütfen... Bizleri yanlız bırakmayın 😉 Sizleri çok seviyoruz...

oo berker bize çok yardımcı oldun valla teşekkürler ,ayrıca cantu kişisel durumlar oluştu kalamdım ama bizim elemanlar kalmış gayet başarılı bir performans daha sergilemişsiniz tebrikler saygıalr...

Heavy Yeahhh!!! :twisted:

Valla konseriniz süperdi.Acayip kafa salladım,boynum baya ağrıyor 🙂
Pek diyecek bişeyim yok çok eğlendik.Diğer konserlerde görüşmek üzere.Başarılar

Bide bu aralar kulağıma gelen cümleler var yok Kasatura Kaçak dan nefret ediyor yok şu yok bu diye böyle biirşey yoktur Cantu da Emircan da 3 yıl okuldan sonrada dıaşrdan arkdaşlarımdır kardeşlerimdir konserlerde de en önde headbang yapan biz olmuşuzdur destek olmuşuzdur birbirimize, o söyleyenler aramızı bozmak isteyenlerdir her zaman sizin knoserde biz bizim konserde siz sahnenin önünde olacağız saygılar...

Heavy Yeahhh!!! :twisted:

Geri