Teşekkürler..Sağolun...
Yaw hiç mi bilen yok?zor durumdayım..Bi yardım yaw...
Yaw hiç mi bilen yok?zor durumdayım..Bi yardım yaw...
aytacgoksu demiş ki:Ben FL 6 da elektro gitar kaydı yapmak istiyorum fakat mikrofon girişine bagladığım gitarın sesini bu rogramda çıkartamadım.Birisi yardımcı olsursa çok sevinirim Fruity Loopsda NASIL KAYIT yapabilirim???Record butonuna basıyorum lakin hiçbirşey olmuyor....
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIIIM...
benim sorunum da bu zaten, mesela davulları yazıyoruz ama şarkının 1:30 saniyesinde chorusta metronom hızlanması gerekiyor şarkı gereği ama bunu yapmıyorum.. yani şarkı 120 metronomda sonra 140 metronomda sonra yine 120 metronomda olmuyo, NAPABILIRIM?!!
Bu programı yeni yeni kullanmaya başladım.Öğrenmek istediğim birşey var.Burda ritm devamlı 4/4 gidiyor.Bunu 5/4 , 7/8 , 9/8 , 11/8 falan nasıl yapabilirim?Birde komalı ses nasıl elde edebilirim?
Normal mp3 dosyasini proje olarak mi gormek istiyorsunuz, yoksa yaptiginizi mp3 formatinda kaydetmek mi istiyorsunuz, anlamadim. 🙂Hazır mzk
Merhaba ben fl studio yu bayadır kullanıyorum.Ama aklıma bişi takıldı.Fl studio nun içinde hazır muzikler var yapılışı falan,normal mp3 leri bu şekilde nasıl yapabiliriz ? Yardım lütfen 🙂..
birileri sample bulabileceğim linkler söyleyebilir mi?