arkadasım 1 saat sonra kadıköye gitmek üzere yola çıkacağım eğer netteysen bana çabuk cevap at çünkü asa müziktekiler yeni olanlardan.istersen senin için alıp kargoyla yollayabilirim
Purgatory demiş ki:Kesin meme yapmıştır o.. Bi zımpara.. 😀 😆
20 yıllık konuyu canlandırıyorıum... aynı sorunu yaşıyorum edge zero 2 tremle. Elinde fazladan olan veya ucuza satan tanıdıkları olan var mı? birde videayı yerinden çıkaramadım kaldı öyle. Luthierler çok pahalı oldugundan götüremek istemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.
Bunu en son denerim. Vida dediğimde bu :Çok anlamam ama geçen hafta yalama vida olayı jak girisini tamir ederken benimde başıma geldi. Matkap ucu gibi birşey vardı bir tanidikta. Yıldiz değil düz uçlu. Onu çaktım çivi çakar gibi. Çok az derinleşince tornavidayla giriştim çıktı vida. Tabi benimki gitarın yan tarafındaydı kolay oldu. Floyd rose vidası nerdedir bilmiyorum. Bir elektronikçiye ya da az buçuk böyle elinde malzemesi olan tanıdık birine götürün halledebilir.
Hmm, alyanlıymış bu.Bunu en son denerim. Vida dediğimde bu :163836 eklentisini görüntüle
yaptım, ama elimle vidayı kolayca cıkaramadım. Penseyle falan denedim o da olmadı yani iyice sıkışmış, wd 40 damlattım şimdi yarın birdaha deniyicegim.Telleri sökün ve floyd rose yaylarini arkadan çıkarın. Kopruyu yerinden çıkarın, elinizle vidayi kolayca çıkarırsınız yuvasından. Solomusicankara'dan uygun pivot vidasini bulup yerine takın. Sonra köprü, sonra 1 yay. sonra telleri takip diger yayları da takın. Sorununuz çözülecek.