2 kez seyrettim.. 2sinin üzerinden de çok zaman geçti.. ilk izlediğimde resmen ayıya dönmüştüm.. hornlar (2 adet idi o zaman bir alto ve bir büğlü idi sanırım) ve nefis bir repertuar.. bolca blues borthers'dan çalıyorlardı... "lan.. lann.." diyerek dinlemiştim.. ikincisi ise bir yılbaşı gecesinde tenedosta idi.. henüz emrah gruba dahil olmamıştı (emrah'lı izlemek nasip olmadı olur işalla o da).. ama repertuarları ziyadesiyle değişmiş, tabiri caizse o daha önce dinlediğim solid blues grubu yerine daha çok piyasa şarkılar çalan, kolaya kaçan bir grup görmüştüm.. ve malesef o zamanki şarkı seçimleri turgut'un ses rengine çok fazla uymamaktaydı.. sonra da takip etmekten vazgeçmiştim.. şimdi nasıldır neler çalarlardır bilmiyorum ama o zamankinden çok farklı olmadığını düşündüğüm potansiyelleriyle çok daha iyisini, repertuar olarak da çok daha kalitelisini, yapabilecek bir grup idi.. yine sağlamdılar ama bu grup yılların geyiği reggea parçaları yerine şöyle baba blues şarkıları çalsa dedirtmiştir zamanında.. yolları açık ola diyelim..