Fobi

• Konuyu açan Konuyu açan yuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

açık kapı fobim var 8O

en tahammül edemediğim şeylerden biri bulunduğum odanın kapısının açık olmasıdır böyle uyuz oluyorum hiç birşeye adapte olamıyorum o zaman

ahahhaah o bende de var ama fobi değil.. sinirleniyorum.. hatda bi yerde yemek yerken yada cafede fln kapıyı kapamadan girenlere çok ters bakıyorum ve kalkıp kapıyorum:S annem bunun bende bir saplantı olduğunu söylüyor!:S

aynen benide😀 etrafımdaki insanlar alıştı bu duruma hemen kapıyı örtüolar😀 kapı açık olsun mesela yattğım odada sabaha kdr uyumam.. biri açsın anında uynarım:S

aklıma gelenler:

Ölümden, karanlıktan, yalnızlıktan, sudan -yüzme bilmiyorum- (denizden-gölden vs.) veya suda boğulmaktan, kötülüklerden, aşık olmaktan, dalga geçilmekten korkarım...

ayrıca,

ayaktan korktuğunu söyleyen arkadaşa şaşırdım, aslında kötü bir şekle sahip kadın ayağından biz fetişistler de tiksiniriz... 😉

tinklebell demiş ki:
açık kapı fobim var 8O

en tahammül edemediğim şeylerden biri bulunduğum odanın kapısının açık olmasıdır böyle uyuz oluyorum hiç birşeye adapte olamıyorum o zaman

belkide simetri hastalığın vardır, dolap ya da başka bişi açık olunca da rahatsız oluyomusun?

hehehe bende sanki doktormuşum gibi soruyom🙂

hehehehe ne komiksin yaa 🙂
telefon bu çalar, ver cevap gitsin...

benim fobim iğne, ben iğne olunca bayılırım,
bunun aşamaları en hoşuma giden tarafı hehehe 🙂
1. ten rengi beyazlaşır
2.gözler dönmeye başlar
3. kendimi sedyede bulurum
4. ayıldığımda yanımda bir gazoz... hehehehe 🙂

hehe benim sanırım bir çok fobim var .
başta köpekleri bende severim. ama yanlarına yaklaşamam.(ne saçma bir fobi)
yükseklik fobim var. buyüzden
evin balkonuna çıkamam. çıktığım zamanda duvar tarafında olurum. korkuluğuna yaklaşamam. yaklaştığım zaman sanki birşeyin beni aşağı çekmeye çalıştığını sanıyorum.(ne komik bir fobi)
sırf bu yüzden yüksek bir yere çıkıp güneşin batışınıı izleyemem.(oysaki çok severim.)
bi ara insanlara karşı bir fobim vardı. ama şimdi yok(internetin faydası)
arabalar ve araba kornaları
açık kapı mutlaka kapatırım.
açık kapı kaldığında özelliklede yalnızsam acayip olurum.yatarken bile kapıyı kaparım.
ışığa karşıda bir fobim var.
guneş ışığı değil bu
oyuzden karanlıkta oturup.(bazıları yanlış anlıyor.)
daha sayamadığım bir çok fobim var.

kadıköye inememe fobim var.ciddi ciddi ya bugün inemezsem ya bu hafta inemezsem diye söylenip duruyorum gidemeyince bazen ağlıyorum arkadaşlrım gitmeyi kabul edince sevinçten çıldırıyorum.böyle değişik bişey😀 Kadıköykolikim yani😀

ya ne korkusu

korkmak için bir sebep varsa tüm duyguları hissedebilirsiniz. ancak gerçekten hayatımıza yüklediğimiz anlamlar yüzünden böyledir.
bu anlamlar bize ya öretilir yada hayatın amacı sandığımız kavramdan türerler. işte bu anlamlar ve bu amaç ruhumuzun derinliğinde barındıkça
korku dahil tüm duyguları hissetmek mümkündür. korku aslında bu anlamlara yada bu amaça bağlı oluşan bilinç altı bir duygudur. çünkü korkmak için gerçekten neden yoktur. korkularla yüzleşme hikayesi
ise 100 yüz sonuç vermez. yaşamın bir amacı olmadığı için yaşamanın herhangi bir manası da yoktur.

velhasıl korkmak için hiç bir sebep yoktur🙂

Geri