focuscrite scarlett solo gen 4

Beyler iki sorum var ses kartı hakkında ilk sorum benim kulaklığım 3.5mm jak lı bir kulaklık ses kartındaki kulaklık yeri ise 6.5 mm ben gidip dönüştürücü alsam öyle taksam alacağım sesin kalitesini bozar mı ikinci sorum ise ben bu ses kartına amplitube 5 yazılımını kurup kullanabiliyor muyum ?

Daw: Digital Audio Workstation, ses işleme / müzik yaratma için gerekli olan yazılımlar diyebiliriz.
Bunlarda ses kanalları açarsın, her kanala istersen plug-in (senin durumunda amplitube) yada direkt mikrofon, processor vb. bağlayabilirsin.
Alt yapı, vokal veya diğer enstrümanlarla ayrı ayrı kanallar olarak çalışabilirsin. En yaygın ve bedava olanlardan biri Reaper. (REAPER | Audio Production Without Limits)

Daw: Digital Audio Workstation, ses işleme / müzik yaratma için gerekli olan yazılımlar diyebiliriz.
Bunlarda ses kanalları açarsın, her kanala istersen plug-in (senin durumunda amplitube) yada direkt mikrofon, processor vb. bağlayabilirsin.
Alt yapı, vokal veya diğer enstrümanlarla ayrı ayrı kanallar olarak çalışabilirsin. En yaygın ve bedava olanlardan biri Reaper. (REAPER | Audio Production Without Limits)
sağolun hocam sizin ses kartı için önerdiğiniz programlar var mı

- Bozmaz. Ama ucuza kaçmayın temassızlık yapar.
- Yazılım PC ye kurulur. Ses kartına değil.

Gitar çalmaya yeni başladıysanız, bu aşamada ses kartı, DAW gibi gitar ile alakası olmayan onlarca şeye kafa yormak öğrenmek ve onlar ile cebelleşmeniz gerekmiyor. Gitar çalmayı öğrenmeye odaklanmalısınız.
Amfi ile başlamanız daha doğru olurdu.

Düşük impedanslı kulaklıklar çok iyi performans vermiyor ama, kalitelisi bile. DT770 80 Ohm kullanıyorum ben Gen 1 ile, daha iyi performans alıyorum ama stüdyo monitörle çalmak daha keyifli.

- Bozmaz. Ama ucuza kaçmayın temassızlık yapar.
- Yazılım PC ye kurulur. Ses kartına değil.

Gitar çalmaya yeni başladıysanız, bu aşamada ses kartı, DAW gibi gitar ile alakası olmayan onlarca şeye kafa yormak öğrenmek ve onlar ile cebelleşmeniz gerekmiyor. Gitar çalmayı öğrenmeye odaklanmalısınız.
Amfi ile başlamanız daha doğru olurdu.
yeni başlamadım hocam amfim var zaten bu ses kartı işine girmek istiyorum ton ayrıcalığıdır kayıt özelliğidir cart curt sağolun yinede

Geri