footswitch çalışmıyor

• Konuyu açan Konuyu açan cmur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blackstar ht5c amfime ht serileri ile uyumlu fs-16 model footswitch aldım fakat taktığımda çalışmıyor kablo takılıyken açıp kapatmayı kabloyu sonradan taktığımda vs denedim fakat yine olmadı

Uyumlu olduğuna tam olarak eminsin ve arkadaki FS bölümüne taktın di mi?
benim amfim ht5c combo versiyonu kada kabin modeli de var combo olup reverbli versiyonu da var benim kullandığım amfiden ben kimsede görmedim sıfırda da yok ikinci elde de yok acaba istisna mı oldu

IMG_1049.webp

Yani bilemiyorum araştırmak lazım iyice, senin amfinin sonunda C ibaresi var belki birebir uyumlu değildir. Bu şeye benziyor marshall 91016 var bunlar DSL amfilerin hepsiyle uyumlu ama benim DSL20 ile uyumlu değil mesela OD1 OD2 kanalı yok diye. Kendi sitesinden bir araştır bakalım tüm bağlantıları doğru yaptığına eminsen.

Yani bilemiyorum araştırmak lazım iyice, senin amfinin sonunda C ibaresi var belki birebir uyumlu değildir. Bu şeye benziyor marshall 91016 var bunlar DSL amfilerin hepsiyle uyumlu ama benim DSL20 ile uyumlu değil mesela OD1 OD2 kanalı yok diye. Kendi sitesinden bir araştır bakalım tüm bağlantıları doğru yaptığına eminsen.
evet eminim send return kısmının yanında switch yazıyor oraya takıyorum chat gpt ye sordum kablonun ucu iki siyah yuvarlak üç tane olması lazım diyor

footswitchdeki kablo ts diyor trs olması gerekiyormuş böyle söylüyor

Yani TS kablolar monodur enstruman kablolarıdır bunlar ya da sağ sol monitör kablolarıdır, pedalın kendi içinden çıkan kablosuyla o TS ya da TRS olabilir o amfiyle zaten uyumlu olmak zorunda.

Az önce manuale baktım, sizin amfiniz fs-4 kullanıyormuş, o da tek butonlu TS jakla bağlanan bir footswitch. sadece tip kısmından sinyal alıyor, diğer tarafları algılamayıp direkt topraklıyordur.

Geri