D
DouBTFuL_SeTh
Kendi bestemizi de akşama upload edecem😀
napim yerimde duramıom ki basmışım çıkmış 😀NeoNBass demiş ki:melancholy videonusu isledim gayet başarılı yalnız barış bassın jacka bassıp basstan jackı çıkarmasaymış bass kesilmeseymiş daha ii olurmuş 😀 nese abi görüşmek üzere başarılarınızın devamını diliyorum
p_Absolution_q demiş ki:başarılar arkadaslar
tugrul olum süper gidiosunuz.. ayrıca senle şöle pazar yarın.. sashada oturup bi kafa dinlesek ya 8)
askıdan geçirseydin ya güzel kardeşim böle aksiliklere mahal vermemek lazım neyse başarılar_PaiN_ demiş ki:napim yerimde duramıom ki basmışım çıkmış 😀NeoNBass demiş ki:melancholy videonusu isledim gayet başarılı yalnız barış bassın jacka bassıp basstan jackı çıkarmasaymış bass kesilmeseymiş daha ii olurmuş 😀 nese abi görüşmek üzere başarılarınızın devamını diliyorum
canacanka-t demiş ki:askıdan geçirseydin ya güzel kardeşim böle aksiliklere mahal vermemek lazım neyse başarılar_PaiN_ demiş ki:napim yerimde duramıom ki basmışım çıkmış 😀NeoNBass demiş ki:melancholy videonusu isledim gayet başarılı yalnız barış bassın jacka bassıp basstan jackı çıkarmasaymış bass kesilmeseymiş daha ii olurmuş 😀 nese abi görüşmek üzere başarılarınızın devamını diliyorum
canacanka-t demiş ki:askıdan geçirseydin ya güzel kardeşim böle aksiliklere mahal vermemek lazım neyse başarılar_PaiN_ demiş ki:napim yerimde duramıom ki basmışım çıkmış 😀NeoNBass demiş ki:melancholy videonusu isledim gayet başarılı yalnız barış bassın jacka bassıp basstan jackı çıkarmasaymış bass kesilmeseymiş daha ii olurmuş 😀 nese abi görüşmek üzere başarılarınızın devamını diliyorum
_PaiN_ demiş ki:canacanka-t demiş ki:askıdan geçirseydin ya güzel kardeşim böle aksiliklere mahal vermemek lazım neyse başarılar_PaiN_ demiş ki:napim yerimde duramıom ki basmışım çıkmış 😀NeoNBass demiş ki:melancholy videonusu isledim gayet başarılı yalnız barış bassın jacka bassıp basstan jackı çıkarmasaymış bass kesilmeseymiş daha ii olurmuş 😀 nese abi görüşmek üzere başarılarınızın devamını diliyorum
saol farkındayım bu bilginin ve yaptım zaten. şöyleki , jak ın gitara giren ucu değil amfiye giren ucu çıktı . amfinin de arkasından dolandırıp mı taksaydım acaba ? (!)