forum hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan tecanpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

- Zuhal'den gitar aldım, entonasyon tutmuyor
- Mid'leri açmayınca, Duman tonu çıkmıyor.

20250223_212128.webp

Birisi kafana silah dayayıp "bu kavga içeren başlıkları okuyacaksın ulan!" falan mı diyor anlamadım?

("Kafaya silah dayama" mecaz kalıbını kullandım diye birileri "şiddet öğesi kullanıyor" diye yönetime seslenme başlığı açmasın şimdi 🤣)

Eskiden çok aktif bir 2.el alım satım forumu vardı bu sitenin. Çoğalan alım-satım siteleri ( sahibinden, letgo vb.) turkrock alın satım forumu atıl hale geldi. Muhtemelen giren sadece polemik izlemek ya da polemiğe dahil olmak için giriyor siteye artık 😁
adam kalmadı ki. alım satımı canlı tutan kim varsa ya banlandı ya moderasyonu beğenmediği için forumu bıraktı.

Yönetimsiz, kaotik bir tarzı var forumun... Bunu düşünce ve ifade özgürlüğü bağlamında iyiye yorabiliriz ama forum tekniği bağlamında gün geçtikçe okunmaz hale geliyor. Bunu sırf tartışmalı başlıklar için söylemiyorum, foruma yeni gelenlerin troll başlıkları ve sürekli aynı şeylerin konuşulması bıkkınlık veriyor.

Yönetimsiz, kaotik bir tarzı var forumun... Bunu düşünce ve ifade özgürlüğü bağlamında iyiye yorabiliriz ama forum tekniği bağlamında gün geçtikçe okunmaz hale geliyor. Bunu sırf tartışmalı başlıklar için söylemiyorum, foruma yeni gelenlerin troll başlıkları ve sürekli aynı şeylerin konuşulması bıkkınlık veriyor.
Tartışma kültürü olmayan bir yerde denetimsiz bir forumun kaosa evrilmesi kaçınılmaz ne yazık ki. Yönetimin umurunda değil zaten; umurunda olsa hakkında başlık açtığım o iğrenç mesajın halen yerinde durmasına izin vermezdi.

Geri