😁😁😁 Aslında polemiği de çok seversin ama sen satrancına dön bobby reis boşver burayı.Olum bura nasıl forum elektro gitar alıp çalmak tavsiye almak için geldim 3-4 kişinin(hep aynı kişiler) kavgalarını okumaya gelmiş gibi hissediyorum.
Eskiden çok aktif bir 2.el alım satım forumu vardı bu sitenin. Çoğalan alım-satım siteleri ( sahibinden, letgo vb.) turkrock alın satım forumu atıl hale geldi. Muhtemelen giren sadece polemik izlemek ya da polemiğe dahil olmak için giriyor siteye artık 😁2015’ten beri kullanıyorum forumu, gördüğüm en kompleksli kullanıcılara sahip forum burası. manyak bir yer.
Filmin tam olarak bu sahnesinde 3.sırada görünen arkadaş nickime sebep olan repliği söylüyor 😁😁😁😁- Zuhal'den gitar aldım, entonasyon tutmuyor
- Mid'leri açmayınca, Duman tonu çıkmıyor.
176876 eklentisini görüntüle
adam kalmadı ki. alım satımı canlı tutan kim varsa ya banlandı ya moderasyonu beğenmediği için forumu bıraktı.Eskiden çok aktif bir 2.el alım satım forumu vardı bu sitenin. Çoğalan alım-satım siteleri ( sahibinden, letgo vb.) turkrock alın satım forumu atıl hale geldi. Muhtemelen giren sadece polemik izlemek ya da polemiğe dahil olmak için giriyor siteye artık 😁
adam kalmadı ki. alım satımı canlı tutan kim varsa ya banlandı ya moderasyonu beğenmediği için forumu bıraktı.
Her ikisine de zevkle, bayıla bayıla gülüyorum. Yine aklıma geldi skeçler. 🤣buna gülen güldür güldür'e de güler.
Tartışma kültürü olmayan bir yerde denetimsiz bir forumun kaosa evrilmesi kaçınılmaz ne yazık ki. Yönetimin umurunda değil zaten; umurunda olsa hakkında başlık açtığım o iğrenç mesajın halen yerinde durmasına izin vermezdi.Yönetimsiz, kaotik bir tarzı var forumun... Bunu düşünce ve ifade özgürlüğü bağlamında iyiye yorabiliriz ama forum tekniği bağlamında gün geçtikçe okunmaz hale geliyor. Bunu sırf tartışmalı başlıklar için söylemiyorum, foruma yeni gelenlerin troll başlıkları ve sürekli aynı şeylerin konuşulması bıkkınlık veriyor.