Öncelikle tüm dostlara slm ve sevgiler , bu forumda nerdeyse 10 seneye yakındır bulunuyorum .Çok kıymetli dostluklarım oldu bizzat görüşme şansım olduğu veya telefon ve sosyal ortamlardan diyaloğa girmekten mutlu olduğum bir çok değerli insan.Bu zamana kadar forumdan kimse ile alım satım dahil herhangi bir konuda tartıştığımı hatırlamıyorum.Bu gün uzun bir ara dan sonra gitar sayım fazlalaştığı için bir gitarım için satış ilanı vereyim dedim hay vermez olaydım !! Öncelikle yorum yazan bir arkadaşımız şöyle buyurmuş vay efendim ben bu gitarı 1800 tl ye almışım da neden 2750 tl ye satışa koyuyormuşum ????.Daha sonra bu konu durum mesajlarına taştı orda da adam almış 1500 e satıyor 2750 ye gibi hiç hoş bir üslup barındırmayan yorum ile beni gerçekten üzdü .O yetmedi bu defa buna yorum yapan bazıları tüccarlık ile müzisyenlik arasındaki kalın çizgiden bahsetmeye başladı .Ben bu işin ticaretinde olmadığımı yaşım ve işim dolayısı ile böyle bir durumun söz konusu olmadığını yazdım ordan beyefendi sandığım başka biri atladı ortaya vay ben senin işini yaşını ne yapayım beni ilgilendirmez , neyi ispatlamaya çalışıyorsun diye .Bu forumu hiç böyle görmemiştim , gerçekten çok kırıcı huzursuz ve sevgisiz hatta saygısız bir ortam oluşmuş durumda .Şaka gibi resmen .Forum ne zaman bu duruma geldi bilemiyorum .Olayı sizin için özetliyeyim
1-Sattığım gitar şu an 0 fiyatı 5500- 6000 bandında olan bir gitar Cort masterpieces GMP3
2- Bana geldiği fiyat 1800
3- luthierde bakım tel değişimi vs 150 tl bir masrafım oldu
4- kargoyla beraber 2000 civarı maletmiş oldum
5- Aldığımda dolar 2.85 idi şimdi 3.70 civarı
6- benim aldığım arkadaş o dönem 2300 tl ile başlamış sonra 2200 ve daha sonra 1800 e indirmişti fiyatı
7- 0 ı 6000 tl civarı olan bir gitarı ikinci elde çok temiz durumda iken 2750 tl fiyatla satışa koydum
8- Takasta 800 tl saydığımız aleti alan arkadaş 1050 tl ye koymuş inşallah istediği rakamdan satılır ve ben buna hiçbir şekilde müdahil olamam açık ve net .
Şimdi herkes elini vicdanına koyup yapsın yorumunu , ne yani ben çok uyguna aldım diye normalde piyasanın gerektirdiğinin çok altına bir rakama mı satayım ?? bunun neresi etik dışı neresi tüccarlık neresi tenzzül etme vs ??? Herr türlü yoruma eleştiriye açığım ama saygı ve sevgi dahilinde olması kaydıyle , sağlıcakla kalın .
CORT GMP 3 ELEKTRO GİTAR CUSTOM WBAG( SEYMOUR bu da 0 fiyatı .
1-Sattığım gitar şu an 0 fiyatı 5500- 6000 bandında olan bir gitar Cort masterpieces GMP3
2- Bana geldiği fiyat 1800
3- luthierde bakım tel değişimi vs 150 tl bir masrafım oldu
4- kargoyla beraber 2000 civarı maletmiş oldum
5- Aldığımda dolar 2.85 idi şimdi 3.70 civarı
6- benim aldığım arkadaş o dönem 2300 tl ile başlamış sonra 2200 ve daha sonra 1800 e indirmişti fiyatı
7- 0 ı 6000 tl civarı olan bir gitarı ikinci elde çok temiz durumda iken 2750 tl fiyatla satışa koydum
8- Takasta 800 tl saydığımız aleti alan arkadaş 1050 tl ye koymuş inşallah istediği rakamdan satılır ve ben buna hiçbir şekilde müdahil olamam açık ve net .
Şimdi herkes elini vicdanına koyup yapsın yorumunu , ne yani ben çok uyguna aldım diye normalde piyasanın gerektirdiğinin çok altına bir rakama mı satayım ?? bunun neresi etik dışı neresi tüccarlık neresi tenzzül etme vs ??? Herr türlü yoruma eleştiriye açığım ama saygı ve sevgi dahilinde olması kaydıyle , sağlıcakla kalın .
CORT GMP 3 ELEKTRO GİTAR CUSTOM WBAG( SEYMOUR bu da 0 fiyatı .