dolandırıcıymış gibi algı yarattığım için özür dilerim, onun haricinde yazdıklarım gayet doğal şeyler.
Doğru ama 5 gün cevap yazılmazsa benim için somut bir şekilde olumsuzdur, bu benim şahsi görüşüm.Demek ki karşı taraf %100 hatalı bile olsa ki iletişim konusunda hatalı gibi duruyor .... ne olursa olsun, iş somut bir şekilde olumlu ya da olumsuz sonuçlanmadan buraya bazı imalarda bulunmak ya da o algıyı yaratacak ifade tarzları kullanmak konusunda iki düşünüp bir yazmak daha iyi olacak sanırım.
Bencede öyle telefonları hadi bozuk. Numara orada gözüküyor milletin parasını almışsın bir yerden arayamıyor musun ? Yıl olmuş 2020 bilgisayarında mı yok? Hadi yok internet kafede mi yok? Tanıdığın güvendiğin biride mi yok ?Buraya yazıp insanları kanser edip bu düşüncelere sokmasının alemi ne ? Valla ben sinirlendim. Ben çoktan savcılığa başvurmuştum ne kadar paraysa para.Doğru ama 5 gün cevap yazılmazsa benim için somut bir şekilde olumsuzdur, bu benim şahsi görüşüm.
Öyle bir alışveriş ki gitar gelirse sen onu, gelmezse o seni kazıklıyor 😄Pek umudum yok ama bakalım. Tabi insan 600 tl için niye böyle bir şey yapılır diyor. 1000-1500 tl yazsa da hemen atlardı zaten herkes. Bir süre daha bekleyeceğim. İnsanlık hali. Başına bir iş de gelmiş olabilir. Ama uzun süre ulaşamazsam savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
Daha önce hiç forum veya sahibinden den yüzyüze olmadan alışveriş yapmadınız mı?Bu memlekette birini ürünü görüp etmeden parayı yollamakta ne bileyim
İşte cesareeet. İşte feraasett
Uzun süre hatırı sayılır ekipman aldım sattım. Prensip olarak kargo ile sattıklarımın hepsinde önce parayı aldım, sonra kargoladım. Satın aldığım zamansa genelde önce parasını yatırıp kargo bekledim. Bir problem yaşamadım çünkü güvenilir satıcılardı. Risk tabiki ama her zaman yüzyüze alışveriş yapamıyoruz.Bu memlekette birini ürünü görüp etmeden parayı yollamakta ne bileyim
İşte cesareeet. İşte feraasett
YapmadımDaha önce hiç forum veya sahibinden den yüzyüze olmadan alışveriş yapmadınız mı?