Sanırım 2017'den beri foruma üyeyim. Çokça faydalandığım zamanlar oldu. Herkese teşekkür ederim.
Forumda nadir konu açıyorum. Aklıma bir şey geldi, paylaşayım dedim.
Forumun en genel içerikli başlığı. Soru şu: Hayat nasıl gidiyor?
Cevaplar herhangi alanda olabilir. Müzik, ekonomi, futbol, pandemi, gece hayatı vs.
Hayatınızı en çok etkileyen, en yakından takip ettiğiniz konu, her neyse.
Genel sohbet havasında bir başlık olarak düşündüm, saygı ve sevgiyi korumak şartıyla 🙂
İlk cevabı ben vereyim; hangi stratı alsam? Şaka tabii 😀 Sanırım benim için, almak ya da denemek istediğim ekipmanların her geçen gün fiyatlarının yükselmesi ve benim onlara ne zaman erişebileceğim sorusu dolanıyor. Yani özelde müzik ekipmanları deneyimi, genelde de cebimdeki paranın değeri her gün otomatik azalıyor mu kaygısı. Stratın yeri ayrı tabii 😜🤪
HAYAT NASIL GİDİYOR?
Forumda nadir konu açıyorum. Aklıma bir şey geldi, paylaşayım dedim.
Forumun en genel içerikli başlığı. Soru şu: Hayat nasıl gidiyor?
Cevaplar herhangi alanda olabilir. Müzik, ekonomi, futbol, pandemi, gece hayatı vs.
Hayatınızı en çok etkileyen, en yakından takip ettiğiniz konu, her neyse.
Genel sohbet havasında bir başlık olarak düşündüm, saygı ve sevgiyi korumak şartıyla 🙂
İlk cevabı ben vereyim; hangi stratı alsam? Şaka tabii 😀 Sanırım benim için, almak ya da denemek istediğim ekipmanların her geçen gün fiyatlarının yükselmesi ve benim onlara ne zaman erişebileceğim sorusu dolanıyor. Yani özelde müzik ekipmanları deneyimi, genelde de cebimdeki paranın değeri her gün otomatik azalıyor mu kaygısı. Stratın yeri ayrı tabii 😜🤪
HAYAT NASIL GİDİYOR?