hulyaengm demiş ki:canon eos400D aldım. makinemle kaynaşma aşamasındayız 🙂
birbirimize alışmaya çalışıyoruz..
makinem diye söylemiyorum ama harika bi şey bu...
enchant demiş ki:hulyaengm demiş ki:canon eos400D aldım. makinemle kaynaşma aşamasındayız 🙂
bende Nikon DSLR D80 alıyorum. sana da kolay gelsin bakalım. iyi bak ona... 🙂
hulyaengm demiş ki:enchant demiş ki:hulyaengm demiş ki:canon eos400D aldım. makinemle kaynaşma aşamasındayız 🙂
oo süpermiş gerçekten. umarım alırsın bir an önce.. ve makineme iyi bakıyorum emin olabilirsin 🙂
enchant demiş ki:hulyaengm demiş ki:canon eos400D aldım. makinemle kaynaşma aşamasındayız 🙂
EmreEguz demiş ki:Bu arada ben Nikon'cuyumdur.
Daha önce de açılmıştı bu konu sanırım bu başlık altında ama üstün körü konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam.Teşekkürler "enchant" , devamı gelir umarım.
EmreEguz demiş ki:Aslında fotoğraf sanatı bir dijital ortam sanatı olduğu için photoshop , freehand tarzı vektörel veya pixel bazlı programları da içine kapsıyor bu sanat.Yani ben baştan beri bu işi bilgisayar ortamıyla alakasız bir işmiş gibi görmeye ve fotoğraf üzerinde oynama yapmaya yani imaj oluşturmaya karşı olan düşünceye karşıyım.Şöyle ki ; zaten bilgisayar ortamında değişiklik yapacak kişi fotoğrafı çekerken daha sonra üzerinde ne tür oynamalar yapabilecegini de kafasında tasarlıyor çekiyor sonra bu fotograf bazı programlardan geçiriliyor sonuçta ortaya bir çalışma çıkıyor.Bence 21. yy da bilgisayar , photoshop , freehand , hatta max bilmeyen kişiden fotoğraf sanatçısı olmaz.Ama tabi çok zıt düşünenler de var saygı duyuyorum.Bu arada ben Nikon'cuyumdur.