içime bir ateş düştü. Sadece iyi bir müzikseverim. ancak şimdi bir iki deneme melodiyi seslendirmek istiyorum. içinde enstrumanlarında bulunduğu, effect verebileceğim, kesip yapıştırmaların olduğu, daha doğrusu buna miks deniliyor, yanılmıyorsam, aslında komple bir programdan bahsediyorum, işte böyle program arıyorum, deneme sürümü bana yeter. Büyük ihtimal sıkılırım. Ama en azından birkaç deneme yapmalıyım. Böyle programların ismini merak ediyorum. Detaylı program. Ayrıca korsan cd kullanımı ile ilgili olarak bir iki kelime de etmeden geçemeyeceğim. Bu konu sadece bizim değil, dünyanın sorunu. Türkiye de bu işin pastasından terör örgütlerinin de payelendiğini düşünürsek, belki hassasiyetler daha iyi anlaşılır. Bir tercih meselesi. Kültür sorunu. 25 banka batırıldı diye kıyameti koparıyoruz. Ama %50 kayıtdışı ekonominin devlete maliyeti her yıl 25 bankanınkinden 2 kat fazla. Devleti halk soyuyor. Fiş almıyarak, vergi ödemeyerek. Zengin olamıyoruz. Ben aylık geliri 2000 $ olan biri olsam korsan kullanmam. Zaten kullanmıyorum. Ama olaya bu açıdan bakmak lazım. Bir de Cd leri korsan olarak satılan müzisyenlerin, başka ülkelerdeki melodileri apartarak, orasından burasından alarak, albüm yapmalarının üzerinde durulmalı. Sırça köşkte oturan komşusuna laf atmamalı. Sen çalma ki halka korsana hayır diyecek yüzün olsun. Devlet ne yapsın ki. Devletin başında bir düzine hokkabaz.Devlet her şeye yetemez. Halkımız açık gözlü olacak. Hollanda'da geçe yarısı bir tanıdığım, taksiyle seyahat ediyor. Otele gelince: burda ineyim diyor. Adam: hanfendi burda durmak yasak diyor. Tanıdğım, yasak, ama kim görür diyor. Adam ben görüyorum ya diyor. İşte sorun burda. Bizim böyle kültürümüz yok. Bizim siyasetçimiz, mercedeslerde geziyor. Onların ki bisikletle. Halk kanunlara sahip çıkıyor, bizim halk açığını arıyor. Size yemin ediyorum, bu ülkede kolay para kazanmanın 1 milyon yolu var. Elektriği kaçak kullan, al sana kolay para, devletin ruhu duymaz., suyu kaçak kullanan, al sana kolay para. Malesef kanunlar, ona uyanları bağlıyor. Ona uymuyanlar rahat içinde. Herkese iyi günler. Sıkılmadınız umarım. Ama lütfen birisi bana anlattığım cinsten bir kaç program ve deneme sürümünü indirebileceğim yerleri söylerse sevinirim.