Bişe sorcam gerçi daha önce de sormuştum ama neeeeeyseehh 🙂) izmirde rock kültürü biraz bozuldu sanki, bas,elektro ve drum tek başına çok güzel ve yeterli olmalarına rağmen klavye ve saksafonda kullanılıyor. biraz rocktan jazz rocka geçer haldeyiz sanki. açıkçası istanbulda bu enstrumanlar kullanılmıyor. ve bu enstrumanların kullanıldığı şarkılar da çalınmıyor. Ve jazz soundlarının çalmadığı gruplar hakikaten feci tutuluyor. Bununla ilgili soru sormuştum, ve izmirde bu tarz parçalarının çaldığını söylemiştin. Zaten sorum bu deil gerekli açıklamayı yapmıştın zaten🙂) Sorum izmirde jazz çalan mekanlar var mı varsa nereler oraları sorcaktım sadece. Belki bilirsin birde jazz ile alakan var takip ettiğim kadarıyla logojjazz falan içindesinizdir bu müziğinde diyerek rahatsız ettim🙂
Zaten ben ölüyüm aslında çoktan aldılar intikamlarını benden ama bugün yine böyle bir muhabbetin içinde buldum kendimi ve olayı anımsadım tekrardan.ağızlarına sakız oldum 🙂 Bi arkadaşa sordum cevap gelmedi diorum, valla inanmıyorlar rezil oldum aleme 🙂) bana bu konuda bilgi verebilirmisn acaba?