Sıkı bir frekans takipcisi olarak,guardiandaki sahnenizi merak etmekteyim.Hatırladıgım kadarı ile guardian'ın sahnesi frekans icin baya kucuk(alan olarak)?Sorun yasamıosunuzdur umarm🙂
triad demiş ki:bir zamanlar samsunda kurulan frekansla yakından uzaktan alakası var mı grubun merak ettim. frekans uzun süre turgay ve frekans olarak takılmıştı. sonra turgay ayrılıp frekans olarak devam etmişlerdi. sanırım 2001 yılında eskişehirde bi festde izlemiştim onları. fena değildi.
alakası yoksa sanırım isim hakları falan olmadığı için sorun olmaz. zaten bence her ilde bir frekans olması yurt adına sevindirici bir gelişme olacaktır.
saygılar.
roxanne demiş ki:çok güzel grup... son bi kaç programdır, programlı ya da programsız kaçırmadan takip ediyoruz... 🙂
merak ediyorum, sözleri " she is cool. she is fun. she is the only one ı want" gibi olabilecek bi şarkı söylüyo musunuz.. bi guardian programı çıkışı kendi kendime söylediğimi fark ettim..kimindir, ismi nedir ... yoksa ben mi uyduruyorum.... 🙂
çalıyolar yani...🙂orhun_7 demiş ki:roxanne demiş ki:çok güzel grup... son bi kaç programdır, programlı ya da programsız kaçırmadan takip ediyoruz... 🙂
merak ediyorum, sözleri " she is cool. she is fun. she is the only one ı want" gibi olabilecek bi şarkı söylüyo musunuz.. bi guardian programı çıkışı kendi kendime söylediğimi fark ettim..kimindir, ismi nedir ... yoksa ben mi uyduruyorum.... 🙂
şarkı she parfümünün reklam müziğiydi süper dimi 😀😀
roxanne demiş ki:çalıyolar yani...🙂orhun_7 demiş ki:roxanne demiş ki:çok güzel grup... son bi kaç programdır, programlı ya da programsız kaçırmadan takip ediyoruz... 🙂
şarkı she parfümünün reklam müziğiydi süper dimi 😀😀
tüh ben de kendimi deha sanmıştım bi an😛
netten araştırınca da bi tek reklam bilgisine ulaşabildim, kim yapmış acaba... başarılı işmiş....