P
pamukziley
aydok bana ulaşırmısın?? lütfennnn
aydok selam sana ulaşmaya çalışıyorummm.. lütfennn bana ulaşırmısın??*aydok demiş ki:güzel yorumlarınıza tesekkur ediyoruz basarılı olmak icin calısıyoruz yarın gorusmek dilegi ile....frekansla kalın
selam aydok lütfen yaa çok öenmlii sana çok tesadüf olduuu ulaşmam.. çok şaşırdım sende şaşıracaksın eminimm.. lütfen bana ulaşırmısın?pamukziley demiş ki:aydok selam sana ulaşmaya çalışıyorummm.. lütfennn bana ulaşırmısın??*aydok demiş ki:güzel yorumlarınıza tesekkur ediyoruz basarılı olmak icin calısıyoruz yarın gorusmek dilegi ile....frekansla kalın
pamukziley demiş ki:selam aydok lütfen yaa çok öenmlii sana çok tesadüf olduuu ulaşmam.. çok şaşırdım sende şaşıracaksın eminimm.. lütfen bana ulaşırmısın?pamukziley demiş ki:aydok selam sana ulaşmaya çalışıyorummm.. lütfennn bana ulaşırmısın??*aydok demiş ki:güzel yorumlarınıza tesekkur ediyoruz basarılı olmak icin calısıyoruz yarın gorusmek dilegi ile....frekansla kalın
tşk.
selam pamuk ben aydok'a nasıl ulaşabilirim? 😢yico demiş ki:selam olsun frekans..ii bakın kendinize şimdiden mutlu yıllar ii bayramlar..
- Top oynamaya cıktı aydok aksam gelir kızım 😛pamukziley demiş ki:- aloo selam pamuk ben aydok evdemi? 😢
burakmessi demiş ki:bursaya konser için gelmeyi düşünüyormusunuz