S SolVic 27 Kasım 2024 #1 Merhaba Forum; Bu kısa video'daki fretboard'da fret'lerin önündeki ve arkasındaki tahta oyulmuş. Çukur olarak gözüküyor. Bu nedir ?
Merhaba Forum; Bu kısa video'daki fretboard'da fret'lerin önündeki ve arkasındaki tahta oyulmuş. Çukur olarak gözüküyor. Bu nedir ?
mastermiagi 28 Kasım 2024 #4 Malmsteen'in işleri işte. 😀 hiç deneme fırsatım olmadı. Bu arada Steve Vai Jem signature gitarlarda da son 4 perde scalloped.
Malmsteen'in işleri işte. 😀 hiç deneme fırsatım olmadı. Bu arada Steve Vai Jem signature gitarlarda da son 4 perde scalloped.
S SolVic 28 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 mastermiagi demiş ki: Malmsteen'in işleri işte. 😀 hiç deneme fırsatım olmadı. Bu arada Steve Vai Jem signature gitarlarda da son 4 perde scalloped. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bende ilk kez gördüm çok merak ettim. Sanırım tam olarak sadece "Fender Malmsteen Signature"'da varmış. Tr'de 200k TL Başka gitar biliyorsanız onlarıda eklerseniz çok güzel olur.
mastermiagi demiş ki: Malmsteen'in işleri işte. 😀 hiç deneme fırsatım olmadı. Bu arada Steve Vai Jem signature gitarlarda da son 4 perde scalloped. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bende ilk kez gördüm çok merak ettim. Sanırım tam olarak sadece "Fender Malmsteen Signature"'da varmış. Tr'de 200k TL Başka gitar biliyorsanız onlarıda eklerseniz çok güzel olur.