- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 23500
- Para Birimi
- TL
Gitar göründüğü gibi tertemizdir, arka kapak jelatini bile üzerinde duruyor. Bu rengi(Gloss Black) sınırlı üretim, sebebi Maun(Mahogany) gövdeye ve Brazilian Rosewood klavyeye sahip olmasıdır. Diğer G&L Tribute Comanche stratlardan en belirgin farkı budur. Piyasada bulacağınız diğer Tribute Comancheler Ihlamur veya Kavak ağacı gövdeye sahip. ZZZ manyetik dizilimli, 3 Z-coil pickup var. Push-pull özelliği sayesinde humbucker veya single olarak kullanabilirsiniz, noiseless manyetiklerdir. Dual fulcrum vibratosu var, 2 yönlü tremolo yapılıyor. Manyetikleri, tremolosu ve akort burguları USA modellerle aynıdır. Akort kaçırma gibi sorunları yoktur. Hem sert hem de temiz tonları muhteşem, tam bir kayıt canavarı.
Reverb'de listeleme fiyatları 700 EUR civarındadır. Türkiye'de bulması zor bir gitar, açıkçası Tribute versiyonuna hiç denk gelmedim. Anlaşma sonrası Kadıköy'de istediğiniz stüdyo veya luthiere getirebilirim denemeniz için.
Takas için aklıma yatan elektronik cihazlar, oyun konsolu(PS5, Xbox Series X vs.), kasa pc, laptop vb ürünler olabilir. Beğeneceğim gitarlarla da takas olur. +- konuşuruz

Reverb'de listeleme fiyatları 700 EUR civarındadır. Türkiye'de bulması zor bir gitar, açıkçası Tribute versiyonuna hiç denk gelmedim. Anlaşma sonrası Kadıköy'de istediğiniz stüdyo veya luthiere getirebilirim denemeniz için.
Takas için aklıma yatan elektronik cihazlar, oyun konsolu(PS5, Xbox Series X vs.), kasa pc, laptop vb ürünler olabilir. Beğeneceğim gitarlarla da takas olur. +- konuşuruz